Neslihankrhmt Bulantılarım azaldı bu ara sarımsaklı yoğurda taktım yani hiçbir şey yoksa ekmekle yemek istiyorum veya acı baharatlı şeyler birşey olacak diye de korkuyorum ama mide ağrım falan yok yani 🙈🤣sizinde varmı öyle hergün olsa da yesem dediğiniz şeyler
cancel_ Neslihankrhmt haşlanmış mısır ve kiraz 🤣🤣❤️❤️❤️5. Aya yeni giriş yaptık haftada 2 Mısır yemeye çalışıyorum kirazda çok yediğim için şekerden korkuyorum ama bakalım yüklemede nasıl sonuçlar alacağız 🤣🫶🏻
Hamishanim cancel_ kiraz kan sulandırdığı için çok önerilmiyor riskli olduğum için bana yasaklanmıştı bi dönem doktoruna bi danış istersen ve fazlasından kaçın derim
Deletedmom_116 Bu postun yorlarina bakınca canım herşeyi cekiyomuş yahu 😂😂mısır olsun döner olsun ayy ağzım sulandı çıkıyor ben sjsj
Nuraaa Neslihankrhmt aşermeyen hamileyim sanırsam hıç bı sey aklıma gelmıyor canım cekmıyor sadece vıtamın olsun dıye beslenıyorum 😅
Bet1 Neslihankrhmt genel olarak soğuk şeyler 😂 buz gibi soğuk su, dondurma, soğuk kahve, karpuz, kefir, süt 😂 içimiz yanıyor oğlumla sanırım 😂