Haticeeaydemir Kızımız olacak 15+1 haftalık Zeynep ismini düşünüyorum ama yanına kuranda geçen bir isim bulamadım yardım eder misiniz 🙈
anapanda12 Haticeeaydemir ben mihrimah yüsra diyorum en başından beri herkes de kabullendi birini sevmeyen diğerini sevdi Zeynep isminin yanına da Zeynep Nisa / Zeynep Mihra / Zeynep Hüsna / Zeynep Yüsra / Zeynep Beyza / Zeynep Hifa önerilerinden
kevserky Haticeeaydemir yanına bir isim koyma pişman olursun. İki isim pişmanlık. Ben eşimle her gün kavga ediyorum. Tek isim en güzeli . İkimiz ortak isim koyduk şimdi onun ailesi sadece oğlunun koyduğu ismi söylüyor.. daha doğmadan düşün yani ne kadar sinir bozucu
Haticeeaydemir Benimde ikinci ismi koymamdaki sebep kardeşimin ismi de Zeynep eşim çocuğum olursa ismini Zeynep koyacam demiş karışmasın diye iki isim koyalım dedik
Kubare134 Haticeeaydemir biz Zeynep Duru da karar kıldık ..çok araştırdım şnceledim isimler çocuğa dua niyetine geçiyor ve onla müsemma oluyorlar duru ismindeki çocuklar duru bi güzellikte ve zeki oluyorlarmış ismiyle gelsin 🤍💌