Aysee1123 Estuf Zaten öyle olması gerekiyor bu haftalarınızda kilo almanız gerekmiyor ki. Niye kilo almak istiyorsunuz ?
Yenibirannee Estuf bende bu ay kendim kilo vermişim ama bebegim almış ve gelişimi haftasından ileride. Doktorum bebek iyiyse senin kilonun bir önemi yok benim icinne kadar az alırsan o kadar iyi dedi. Bence bebeğiniz iyiyse kilo çokta gerekli değil
Estuf Aysee1123 ya aslinda derdim almak degil hamile kaldigim kilonun da altina dusmeye basladim ondan morelim bozuluyo
Estuf Yenibirannee bendede durum ayni cok sukur bebegin gelisimi iyi Ben kilo verdigim icin kendimi halsiz hissediyorum 😕
Estuf Kalendermesrep hamileligimin basindan belli 2 kilo verdim bebegin gelisimi cok iyi haftasina gore ama ben kilo veriyorum 😬
Elfakca Estuf kilo almak için acele etmeyin daha önünüzde uzun bir yol var 😅 bol bol alicaksaniz zaten
Mrymozbek Estuf Ben 5 kilo verdim şu an 15+0 haftalığız hala kilo almadım çok şükür bebeğimin gelişimi de çok iyi yani bebeğiniz iyi oldukça sizin kilonuzun bir önemi yok ilerki zamanlarda zaten alacaksınız
tatliheyecanim02 Estuf bende 20 haftaya kadar hiç kilo almadim hatta verdim. Suan 26 haftaligiz 3 4 kilo aldım toplamda iştahın açılacak merak etme 🤣🤣
Tugraseda Estuf ilk tremisterde kilo almamak en doğalı. Sonrasında istemediğiniz kadar alıcaksınız zaten
Minmini Estuf gayet normal bir durum neden kilo almak istiyorsunuz🤷🏻♀️ çok daha iyi böyle olması son aylarda zaten istemeden alacaksınız. Ben ilk 6 ay hiç kilo almadım.
Kalendermesrep Estuf Neden kilo almak istiyorsunuz ? Bunun size veya bebeğe hiçbir yararı yok. Kilo dahi verebilirsiniz sorun yok. 26+6 yım bugün haftalardır 2 kg aldım sadece. Bebek büyüyor hatta gelişimi önden gidiyor.