123Hamis123 Bütün işi gücü bırakıp uzanıyorum , ancak uzanınca hareketlerini hissediyorum ogluşumuuun benim gibi olan var mı 😅 çok özlüyorum hep hareket etsin orada varlığını hissettirsin istiyorum 😍 23 haftalıgızzzz
_brcu88_ 123Hamis123 bizde 23+2 gunluguz uzandigim zaman geliyor oynamaya başlıyor baktım oynamıyor mu karnıma tık tık yapiyorum geliyor hemen 😂
Yenibirannee 123Hamis123 ay evet ya onu elimle hissedicem diye bende geceleri gec uyuyorum 😊 benim 2. Gebeligim sizin ilk mi?
123Hamis123 Yenibirannee yaa hahah suan bennn 😂 evet ilk gebelik çok heyecanlıyım siz tecrübelisiniz 🫶🏻
Yenibirannee 123Hamis123 evet kızım 22 aylık aralarında yaklaşık 2 yaş olcak 😊 çok güzel duyguların beni beklediğini bildiğim için daha heyecanlıyım 😇😇 sağlıkla gelsinler 🌸🥰
Havvaca Bizimki de instadan reels izleyince müziklere eşlik ediyor kapatıp kamerayı açıyorum çekeyim hareketini diye ama anında duruyor kamerayı gördüğünü düşünüyorum artık 😂😂
Aecer Havvaca bence de kamerayı hissediyorlar ne zaman açsam tepinen çocuk duruyor delirtiyor beni küçük sıpam 😂
cauuv1 38+3 üm temizlik yaparken bile kıpır kıpır son zamanlar da biraz uyusun istiyosunuz aşırı hareketleniyolar 😂😂