YaseminBatrk Tgcgndgdu 39+2 den selamlar bizde de belirti yok bekliyoruz bakalım 🥰 Perşembe kontrolümüz var acaba nasıl minik bey ❤️
Tgcgndgdu YaseminBatrk yakın zamanda gittiniz mi. Beni gün aşırı gelmemi söyledi doktor. Dün gittim yarın tekrar gideceğim
YaseminBatrk Tgcgndgdu yoo hayır gün aşırı çağırmari haftayagel demişti geçen hafta acil bir sancı Nisan vs olursa bekleme gel dedi. Perşembe gittim yine persmebe gideceğim nasıpse
Felicity 39+1 oldum bende. Hiç bir belirti yok. Bebek kanalda değil. Sancı yok. Nişan su yok. Stres oldum bende. Cuma kontrol var. Umarım bu cuma açılmam olmuştur da doğumu başlatırlar. İlk kızım da kontrole gittim 38*0 da şıp diye doğdu. Bu nazlı çıktı ama.
Zeyas 40+5 oldum düzensiz kasılmalarım var hafif bel ağrısı ile geçen hafta 1 santim açılma vardı hafif sancılar çıkmıştı nst de ama ilerleme yok gibi 2 gün sonra gidecm kontrole nolcak bakalım 😌
Sevvim Zeyas ne zamana kadar bekleyeceksiniz? Planiniz ne suni sanci vs mi bende 40. Haftadayim gelen giden yok ☹️
Secil2818 Tgcgndgdu tabikiiii 💗 Doğum kanalına girmiş, doğum pozisyonu da almış. Bu saatten sonra yapabilceğim tek şey yürüyüş merdiven ve egzersiz dedi doktorum. Kasılmalarım var ama sancılarım düzensiz, nst de de çıktı.
Zeyas Sevvim Ben ssvd olacam inşallah onun için bekliyorum sancımın gelmesi suni sancı almam sakıncalı ilk doğumum sezeryan olduğu için 42haftaya kadar bekleyelim dedi doktorumda herhangi bir sıkıntı olmazsa bebekte eğer olursa yine sezeryan olcak mecbur