benaslindayohum Marly21 öyleyse ben yandım, kızım 33+4 te doğdu, 2. Gebeliğim şuan 19+3 üm 2 gündür bel ağrısı çekiyorum bende korkmuyor değilim
Serpilinumudu Marly21 doktor mu dedi ikinci erken geliyor diye ? Benim de ilki 37 de doğdu suyum gelmişti bende erken doğumdan korkuyorum bu sefer
Fik Marly21 benaslindayohum Zamanında sağlıkla gelirler inşallah canım benim Allah sağlıkla kavuştursun 🫂💙💞
Tubaut Marly21 ilk bebeğim 34 de doğmuştu ikinci 39 da doğdu ilki öyle oldu diye ikincide öyle olacak diye düşünmeyin ki 37 normal bir hafta
Marly21 Serpilinumudu yo doktor demedi aslinda her sey yolunda ama ne bilim oglum 37de dogdu bir kac gun snra küveze girdi bi kac gün kaldi ondan ayrilmak o kadar zordu ki öyle bir korku olustu icimde
Bet1 Marly21 şu an da herhangi bir erken doğum riskiniz var mı korkmanizi gerektirecek? Benim ilk oğlum 34+0 da doğdu suyum geldiği için. Şimdi ikinci hamileligim başından beri erken doğum riskim var çok şükür bunda şu an 35+1 oldum illa ikinci daha erken geliyor diye bir durum yok yani. Hem 37 çok normal bir hafta. Ben şu an 35 e geldim ona bile normal bir hafta diye bakıyorum 😂
twofruits Marly21 ilk bebeğim 38+6 da doğdu şuan 37+1 deyim gelen giden yok şimdilik strese sokmayın kendinizi kulağınızı kapatın gereksiz bilgilere
Seval2468 Marly21 benimde ilk oğlum 37+5 te doğdu suyum geldi şuan 28+4 um buda erken olacak gibime geliyor çok altta duruyor baskı yapıyor idrar keseme
Burcu38 Marly21 ilk oğlum 36 haftada doğmustu.ikinci oğlum 38 haftada doğdu.kızçeme hamileyim 32+3 haftadayız.kendinizi öyle şartlamayın.sağlıcakla kucağınıza alın inşallah🥰
Serpilinumudu Marly21 inşallah sağlıkla kavuşuruz benimde kızım 37 de doğdu ama 35 haftaya uyumlu doğmuştu sonradan yoğun bakıma girdi 3 aylıkken ve vefat etti o yüzden bende bu gebeliğimde herşeyden korkuyorum inşallah vaktinde sağlıkla gelir oğlum ama 38 39 gibi gelse de iyi olur hemen kavuşmak istiyorum ona
Marly21 Serpilinumudu insalllah rabbim sag salim kucagina almayi nasip eder. sen dua et güzel annesi icini ferah tut.
ChemistrySK Kim yaziyor bunları,boyle bi kural felan yok arkadaşlar,ilk dogumum 39+4 de olmustu ikincisi 40+3 de oldu yani hic alakasi yok ,kizla erkekle de bence alakasi yok vakti zamani gelince diguyorlar bosyere stres yapmayin kendinize