Deletedmom_116 Anne-adayi2 🤣benimki 26 dan beri gelecek ve bayadir kanalda doğum pozisyonunda ama hala Dogurcam sjsj
cauuv1 Anne-adayi2 hurafe onlar 😂 bence öyle bişey yok inanmıyorum. Bebek ne zaman isterse o zaman gelir
husnatskn Anne-adayi2 14 gün önce kızımı 41. Haftada doğurdum gelmeye hiç niyeti yoktu zorla getirdiler 😂
Cakil19 Bende 39 a girmek üzereyim benim de kız hala hiç belirti yok yürüyüş ve egzersiz yapmama rağmen 😏 bende bir an önce gelsin istiyorum
Cakil19 Bilmiyorum ki perşembe günü öğreneceğim inşallah bir de ben özele gidiyorum ama çatı muayenesi de yapılmadı doktorum da bişey demedi sadece bebeğin normal doğum pozisyonunda olduğunu biliyorum
Anne-adayi2 Benimde yapılmadı çatı muayenesi 2 . Çocuğum bu ilki normal olduğundan beklemedeyiz . Diğeri erkekdi oda 41+2 de suni sancıyla olmuştu .Buda o yolda ilerleyecek galiba
husnatskn Anne-adayi2 evet benim doğumum pek pozitif geçtiğini söylenemez doğumu yaptıktan sonra ameliyata alındım. Gerçi herkesin doğumu aynı olmuyor benle aynı anda doğuma giren arkadaşımın da doğumu çok kolay geçmiş rabbim herkese yardım etsin 🤲🏻