Bebegimibeklerken__ Ben 38.haftamdayım hiç yapmadım. Doğum başladığında doğumhanede yaptıracakmış doktorum. Doktordan doktora da değişiyor
Mrymkdr Bebegimibeklerken__ canım benim de anlamadığım Allah korusun bu bebekler hastaneye gidene kadar aniden gelse kanalda felan Allah korusun kalsa çatı dar diye bunun hesabını kim verecek niye önceden yapmıyorlar ki ya
Bebegimibeklerken__ Mrymkdr haklısın yapılsa bizim yararımıza. Bugün de yapmadı bana. Doğum anında ebeler bakacakmış öyle dedi. Bebek normal geliyormuş. Çatım darsa o an Allah Kerim yani
Mrymkdr mucizem61 e ya doğum aniden gelse çatimiz darsa Allah korusun bebek kanalda felan kalsa kim verecek hesabını Allah korusun niye önceden yapmıyorlar ki ya
mucizem61 Mrymkdr bugün kontrolüm vardı hiç sancı falan cikmadi nstde gerek görmedi galiba pazartesi tekrar gitcem sezeryan icin hafta içine gün vercek
Mrymkdr Bebegimibeklerken__ acaba özel de yapsak çatı muayenesi uygun zaten bekleriz değilse insan gidip sonuçları versek sezeryana alır mi devlet hastanesi acaba
Mrymkdr mucizem61 acaba özel de yapsak çatı muayenesi uygun zaten bekleriz değilse insan gidip sonuçları versek sezeryana alır mi devlet hastanesi acaba
Cemre2019 2011 de kızımda 37 haftalıkken catı muayenesi yapıldı. 2014 de 36 haftalıkken 1 hafta sancı cekerken ve sezeryan olacagım halde catı muayenesi yapıldı. Suan 25 haftalık gebeyim bunda yaparlar mı hiç bilmiyorum😒😒
Mrymkdr Cemre2019 acaba özel de yapsak çatı muayenesi uygun zaten bekleriz değilse insan gidip sonuçları versek sezeryana alır mi devlet hastanesi acaba
mucizem61 Mrymkdr kendileri muayene etmeden almazlar ki mecbur olmadıkça almıyorlar ben devlette olcam allah nasip ederse ama gebeliğim riskli olduğundan sezeryan olcam0