Benvebebegim Ateş ölçer ne aldınız, henüz karar veremedim. Akın, yüzey ve kulak 3ü bir arada olandan düşünüyordum iyi değil dediler. Sadece kulaktan olanı mı almalıyım? Hangi markayı tercih etmeliyim? Memnun kaldığınız ateş ölçersiniz varsa yardımcı olur musunuz
neanladinyurdagull Benvebebegim 3 yaşında oğlum koltuk altı ölçeri almıştım hâlâda onu kullanıyorum kendimizede oğlumada 2. Gebeliğim yine onu kullanacağım.Digerleri bence para tuzağı
funnymummy Benvebebegim ben braun kulaktan ölçer aldım yorumları güzeldi alından ölçer tavsiye edilmiyormuş ortam ısısı da etki ettiği için diye okumuştum
Yenibirannee Benvebebegim uzaktan ates ölçer kullanıyorum ayni zamanda koltuk alti ates ölçer kullanıyorum 🌸
cokkasmabeabi Benvebebegim nimomed temassız var bide medisana koltukaltı aldım. 1 yaşına kadar koltukaltı kullanırım temassizlar çok güven vermiyor bana
Benvebebegim neanladinyurdagull yeni anne adayıyım ve biraz çokça beceriksizim 🙈 aslında kesinlikle eski usul koltuk altı ateş ölçerler tabiki ama pratik olsun diye hızlı ateş ölçer düşünüyordum. Düşünceleriniz çok doğru, fiyatları tamamen uçmuş durumda. Sağlık söz konusu oldu mu her şeyin makul olması gerekirdi ama maalesef…
Benvebebegim funnymummy pediatrihemsiresi kaç yıldır kullanıyorsunuz ? Omron ya da braun düşünüyorum. 3 ü bir arada olanlar çabuk bozuluyormuş. Oysa ki praktikliği çok hoşuma gitmişti. Mama sıcaklığını bile ölçüyormuştu. En doğru ölçüm için kulaktan ölçümü öneriyorlar. Yoksa alından ölçümlü olması da pratikliği açısından tercih sebebimdi
Benvebebegim Yenibirannee cokkasmabeabi Smyye1B Koltuk altı ateş ölçerler dijitallere kıyasla bana biraz uğraştıcı geliyor. Ama en garanti ölçüm yapan da kesinlikle onlar. Kullanımı zor oluyor mu ben çok tecrübesizim. dijitalde alsam kesinlikle bir tane de koltuk altı olanından olması lazım demek ki sizlerden sonra bunu anladım, teşekkür ederim 🙏🏻
Smyye1B Benvebebegim Medisana marka çok memnunum koltuk altı olanı kullanıyorum ayrıca babyplus temassız var.
pediatrihemsiresi Benvebebegim kendim çocuk acil hemşiresiyim 3 yıldır omron kullanıyoruz acilde, kızım doğalı 8.5 ay oldu 8.5 aydır da evde kullanıyorum
cokkasmabeabi Benvebebegim hayır kullanımı zor değil. Sadece Bebek büyüdükçe istemiyor olcturmek o zor 😂
Yenibirannee Benvebebegim ill 6 ay kolay oluyor ama hareket etmeye başlayınca evet biraz zor oluyor ama ben uyurkende kullanıyorum 22 aylık kızım 😊🌸