Melikedndr kariyerdeyaparimbebekte22 3-6 beden yenidoğan için büyük olur, bir kaç takım yenidoğan veya 0-3 ay alırsanız daha iyi olur
Tugce3441 kariyerdeyaparimbebekte22 evet 0-3 çok almadım 3-6 da öyle düşün 9 aylığız 12-18 oluyor lc waıkıkı Çivilden Hattta ben e bebege gidip öyle çok şey almadım gereksız pahalı zaten doğru dürüst giyemiyorlar
beyzacmvrc kariyerdeyaparimbebekte22 0-3 de aldım. Çok abartmadan. Kızım 3150 g doğdu. Ama yinede büyük gelenler var o 0-3 aylar icinde altları hep büyük geliyor mesela 51 cm doğduğu halde Patikli tulumlar daha iyi oluyor üstüne Hastane çıkışları bile birkac tanesi dışında büyük😅
beyzacmvrc kariyerdeyaparimbebekte22 hatta isimli hastane çıkışı yaptirmistim onunda tulumu 0-3 aymis ama kalıbı o kadar büyük ki giydiremedim daha çuval gibi olurdu
poyrazin_annesi28 kariyerdeyaparimbebekte22 Çuval gibi oluyo çocuğa kıyafetler bilginize 😂 Yenidoğan 6 takım var. İlk günden beri çuval gibi 😂 25 gunluguz hala aynı
benaslindayohum kariyerdeyaparimbebekte22 canım genede ilk 1 aylık yenidoğan Alman lazım ama 1 ay giyeceği kadar bende 2 hastahane çıkışı vardı büyükte olsa diğerlerinden de giydirmiştim prematüre kızım hastane çıkışlarına 1 ay girdi sonra bi toparladı kendini beden atlayarak almaya başladım 😂