melike-b Arkadaşlar kimsenin daha önce başına böyle birşey geldi mi ? Bebeğimin ultrasonda ince bagırsağında tıkanıklık görüldü. Buda büyümeye sebep oluyormuş 😔 ağlamaktan bir hal oldum kimsenin başına gelmeyen bir sorun bizimi buldu 😔😔😔
baybarsmom melike-b gecmis olsun kaç haftalık hamilesiniz? Hiç isyan etmeyin lütfen baska doktor tarafından da kontrol edilin çözümsüz dert yok
kevserky melike-b inşallah bir an önce içiniz rahatlar. Her şeyin çaresi vardır . Rabbım dermansız dert vermesin inşallah . Geçmiş olsun .Şifa bulsun inşallah miniğim
melike-b Aysenur-2019 merhaba detaylıda hiç bir sorun yoktu tabi 30 haftaya gelene kadar şuanda 31 haftalık
melike-b baybarsmom isyan etmiyorum hatta her gün sağlık için hep dua ettim bu akşam profesöre gidicem 😔 31. Haftaya gelene kadar hiç bir sorun yoktu. Bagırsak problemleri zaten son haftada ortaya çıkarmış
Aysenur-2019 melike-b çözüm olarak ne yapılıyormuş doğum sonrası mı tedavisi var daha önce hiç duymadım geçmiş olsun
baybarsmom melike-b tamam herkesin basına gelebilecek durum son aylar zorlu geçiyor çok sükür o kadar da kücük değilmis bebeğiniz profesörde yönlendirir zaten sizi üzülmeyin