cokkasmabeabi 5 yaş kızımın saçları düz ve uzun. Ama her geceden sabaha hallaç pamuğu gibi dolanıyor çocuk saçını taratmaktan nefret etti acaba katlı kesim ya da ara makasla dolasikligi biraz düzelir mi? Ne yapmam gerekir?
ElifKarata cokkasmabeabi bizde de durum öyle benimkinin saclari uçları kıvırcık banyodan banyoya tarayabiliyorum sürekli toplu oldgu halde bile dolaşıyor. Taratmiyor hep saç spreyleriyle idare ediyoruz.
Kepekekmegi cokkasmabeabi kuaför değilim ama saçları kuru olduğu için dolaşıyor olabilir nemlendirici spreyler veya saç kremleri denediniz mi benim saçlarım da baya dolaşıyordu ben spreyde buldum çözümü
Meryemiss cokkasmabeabi benim kızımında saçları ince telli olduğundan baya dolanıyordu kız artık tarak gördüğünde kaçıyordu kesmeye ikna ettim kestim şimdi daha iyi oldu banyoda onada saç kremi sürüyorum kolay taransım diye ve uyurkende topluyorum mecburen yine başka türlü işin içinden çıkamıyoruz
cokkasmabeabi ElifKarata aslında çok güzel dalgaları vardı ama kesildikce dümdüz oldu. Krem sürüyorum banyoda nemli taranirsa güzel ama sonraki günler yine felaket. Aşırı da dökülüyor bu yüzden. Saç spreylerinin çoğu da yaglandirmaktan başka işe yaramiyor zaten kızın saçı yaglanmaya müsait vallahi şaştım.
cokkasmabeabi Kepekekmegi spreylerin çoğu da sadece yaglandiriyor, gönlüme göre bulamadım artık kestirmeyi düşünüyordum da bilmiyorum valla. Dipler yağlı uçlar kuru sanirim çok çabuk yaglaniyor saçları.
ElifKarata cokkasmabeabi dalgalı daha kötü düz olsun daha iyi dolaşmaya karşı. Evet maalesef kremler hemen yaglandiriyor. Ama unıbaby sprey kullanyrm ben o hiç öyle yapmadı ondan kullanmadysan bide onu dene .
Kepekekmegi cokkasmabeabi ben de bir sürü sprey denedim en son bioblasın spreyini aldım sıvı saç kremi olarak geçiyor 6-7 fıs sıkıyorum tüm saçıma pamuk gibi yapıyor yağlandırmıyor
cokkasmabeabi Meryemiss ne kadar kestiniz? Ya benim kız nefret ediyor saç toplamaktan bı ara küt kestim ama daha kötü oldu saçlar uzadıkça yemeklerin içine falan girdi o yüzden çok kısaltmak istemiyorum belki kat ya da ara makas ise yararsa demiştim 🥲
yusram68 Meryemiss benim kucuklugum biu annem kafamda tarak bile kirdi okadar ugrasilmaz hale gelmisti bence en iyisi uzatip orerek yatirmak
Meryemiss cokkasmabeabi kütten biraz daha uzun toplanır şekilde kestim canım bi tık daha uzun kesicektim aslında çok kıymak istemedim ama kızım birden kafasını çevirdi biraz fazla kestim o esnada eşitlemek için öyle oldu
Denizinci cokkasmabeabi aynı sorundan biz de muzdaribiz. En son dün Hindistan cevizi yapı ile tarayıp açtım. Ama o da saçı yağlı gösteriyor ve yapış yapış yapıyor . En son bende kısa kestireceğim sanırım
cokkasmabeabi Denizinci kısa kesince de iyice her yanına giriyor saçları toka sevmiyor bilmiyorum valla
Aishvet7 cokkasmabeabi merhaba ara makas attirmazini önermek saçları ince telli olduğu için dolaşmaya çok müsaittir çocuklar için sac açıcı spreyler var taramadan önce kullanmanızı öneririm uçlarından biraz kesim yaptırabilirsiniz Saçlarını salık veya toplamak yerine örgü yaparak kullanabilirsiniz 😇
Elif949494 cokkasmabeabi sabah kalkınca olıyosa bence geceden yatmadan spreyleyip tara ör öyle yatır her akşam ör yatır
cokkasmabeabi Elif949494 örgü aklıma geldi ama dediğim gibi çok toplatmayi sevmiyor ikna edebilirsem denicem