Nazzlii Merhaba arkadaşlar yarın sabah hayırlısıyla lara anadolu hastanesinde sezeryan doğum yapıcam ama kafama takılan sezeryanda genel anestezi mi yapıyorlar ücretin içinde dahil olan belden uyuşturdukları zaman extra para mı ödüyoruz bilen var mı 🤔🙄
Bahar11mucize Nazzlii ekstra para alıyolar genelde ben hastaneye sormultum sizde arayıp öğrenebilirsiniz
SuAte Nazzlii yarın olduğunu görünce bi Aşlah yardımcın oldun deyim dedim, konuyla hiç bi fikrim yok, sağlıcakla kucakla inşallah canım benim🙏🏻🖤
Nazzlii Bahar11mucize arıyorum sürekli muhasebeyle görüşmeniz gerekli dediler ama bi türlü muhasebeye ulaşamadım 😞 o yüzden sormak istedim
Bahar11mucize Nazzlii allah allah keşke daha önce görüsseydiniz çnkü benim gitiğim hatanede normal sezeryan aynı fiyat 1550 ama epidural normal ve spinal sezeryan 2250 ye çıkımıyomuş
Nazzlii Bahar11mucize ben görüştüm ama sadece bana paket fiyatımız bu şekilde demişlerdi sonradan benim aklıma takıldı
Bahar11mucize Nazzlii ozaman içinde olabilir paket fiyatıysa ama siz her ihtimale hazırlayın kendiniz 😊