mcansum Msalbyrk e o bebegin gelişimini takıp ediyor biz hangı gun döllenme oldugunu bilmediğimiz için adt tarıhını baz alıyoruz hem bazen onlar bıle yanlıs hesaplıyor neden takıldın kı saglıklıysa sorun yok ki
Migrenligebe Msalbyrk benim de detayli ultrasonda 5 gun geride cikti ama doktorum 2 gun ileride oldugunu soyluyor. Ama ben doktorumu baz aldim, dogumu o yaptircak sonucta 😅 23+4’uz su an, saglikli gelsinler de gerisi bos 😍
Msalbyrk mcansum evet gayet iyi hersey yolunda dedi ama zaten en basindan beri gec döllenme oldgu icin 1 hafta geriden gelyorduk SATA göre 27 yim aslnda.. iste smdi bide boyle cknca korktm 😞
Eminecskn Hamileliğin ilerleyen dönemlerinde bebeğin gelişimine göre böyle olabiliyor. Sıkıntı etmeyin bence. Siz yine de son adet tarihine göre hesaplayın. Resmi olarak o baz alınıyor çünkü.
Msalbyrk Eminecskn tedirgin oldm biraz . Sata göre 27 yim zten ama gec döllenme yani en baştan beri 1 hafta geridendi. Bide smdi gerileyince 😐
Caglasmsk Msalbyrk valla bende sata göre 36 haftaligim ultrasona gore 34+4 günlük. En başından beri bu 10 günlük fark var. Yapcak bisey yok🤷