Melissaykn0 Sizinde benim gibi bebeğe bir şey olur mu, ya düşerse ya gelişmezse ya kalp atışını duyamazsam diye korkularınız var mı? Doktorda sıra beklerken hep elim ayağım titriyor.. 7 haftalığım daha kalp atışını dinletmedi doktor
dudaktan_kalbe25 Melissaykn0 genelde bende de var suan daha cok kücük keseyi cuma günü görücem. Yani acaba icerde acaba napıyor die sürekli tedirginim😂
nerminnn_ Melissaykn0 başlarda hep bişey mi oldu korkusu bende de vardı görüş günü heyecandan ziyade stres oluyordum kalp atışını her duyduğumda rahatlıyordum o bende 17. haftaya kadar sürdü sonra hareketlerini hissetmeye başladım hareket ettikçe içim rahatladı geçti korkularım şimdi 31+5 e geldik
Masalada Melissaykn0 ben doktorun yanına girene kadar belki inanmasın ama 19292399201 defa ayetel kursi okuyorum bide hareket etmediği zaman 🥹 😂🙏🏼🤲🏻
Kubra0123 Melissaykn0 bende oyleydim çünkü öncesinde bir tane kaybim vardı syni şeyleri yaşamaktan korkyodm. Sonra doktora ikili test sonucu almak için hocam dedim çok streslym. Dedi bu ne stres daha çocuğu doğurup buyuteceksin sen önce psikologa gözük gebelik için destek al dedi kapıdan çıktım. Dedim kendime kendine gel vesveselere kapılma sonrasında geçti. Detaylidan sonra rahatlarsın benim oyle oldu.