Gunes17 Bulbulyuvasi 😆😆 ben doktorun ilk söylediği gün para odeyecegimi sanıp hocam daha soylediginiz haftaya cok var yaptırmaya acele etmesek mi dedim sonra yukarı çıktım nstye direk yatağa yattım hiç işlem yapmadan 😆😆😆😆
Yazmelegi_ Gunes17 bende cuma günü öğrenicem bakalım peki gittiğiniz de muayene ucreti felan verdiniz mi
Gunes17 Yazmelegi_ çarşamba gittim 512 TL ödedim muayene için sonra doktor nst başlıyoruz artık dedi Bi üst kata çıktım çekildim hiç işlem yapmadan yatağa yattım
Yazmelegi_ Gunes17 o zaman muhtemelen sadece muayene ücreti ödüyoruz inşallah bende de öyledir nst ücreti almazlar
Bebekliannee Gunes17 muane 600 nst ücreti yok. Galiaba ücret isteyenler muanesi biraz daha uygun olan yerler oluyor ordan da kazanırız kafası
Yazmelegi_ Gunes17 ilk defa cuma gitcem nst’ye ve 2 haftada bir gelirsin dedi ama bir dahaki kontrol 1 aya denk geliyor bayramdan dolayı
Elifcee25 Gunes17 henüz 16 haftaligiz ama gecen yanimda bir kadin öderi 140 ya da 170. Oğlumda 70 lira ödüyoduk yani ucretli burdada