Maysa01 Kızlar sat 4 mayıs bugün doktora gttm adete göre 5+ 5 karından baktı şüpheli gebelik kesesi var dedi 1 hafta sonra gel dedi başına gelen var mı ne demek oluyor . Kanaman yok alttan bakmayalım dedi
Dilsay Maysa01 şüpheli gebelik kesesi ne ya shdbhdsj kese varsa zaten hamilesin işte 😂 ne salak doktorlar var ya
Aysee1123 Maysa01 Şüpheli derken kese şekline göre yapmıştır sanırım doktorlar kese şeklinden anlıyorlar çünkü kesenin sağlıklı veya sağlıksız ilerleyeceğini. Bilemedim 🙄
Beybicik Maysa01 Ortada keseye benzeyen küçük bir şey var ama net değil, kesin değil demiş işte. Açıklamasını da yapmış. “Ne salak doktorlar var ya” diyenler buyursun kendi yapsın o zaman bu işi.
Dilsay Zeynepozcan kız dış gebelik desin işte şüpheli gebelik kesesi ne ahsbdhs offf cok sinirliyim cokk
Maysa01 kubraselcuk Hocam dış gebelik ne oluyor dedim oda dedi ki şuan öyle bisey yok olursa konuşuruz dedi of
Zeynepozcan Dilsay sakin ol aşkım farkındayım sinirli olduğunun aman dilsay hanım ağzımızın tadı kaçmasın
Maysa01 Aysee1123 şekli bozuk felan demedi ama sadece bir kese var ama çok küçük net görmem lazım dedi tamda net konuşmadı
Dilsay Zeynepozcan kız sen beni dogurduktan bir hafta sonra gorecektin ahshshs berbat bi lohusalik geçirdim cok gergin oldugum icin buraya girmedim yoksa 20 değil 1000 sene askı yerdim maazallah 😂😂
Maysa01 Şüpheli gebelik kesesi çok küçük net görmem lazım dedi ne demek oluyor bu anlamadm şimdi ne biçim doktor degistiricm onu
SeydaaYlmz Maysa01 merhaba bende bugün doktora gittim bana da aynı size dediği gibi dedi haftaya tekrar çağırdı ama beta hcg değerim de normal artış olmamış. Sizin nasıl ilerledi acaba sonradan ne dedi doktorunuz
Maysa01 Lugamtasf nasıl sonlandı cann benimde 5 5 ama küçük bir kese var 1 hafta sonra gel net görmem lazım dedi
Gulkocccc Maysa01 hemen hemen benzerini bende yaşadım cuma günü ama bugün devlete gittim henüz 5 haftalık bayram sonrası kalbini dinleriz dedi keseyi gördü ama boş diye bişey demedi kafam karıştı ama erken karar vermeyelim zamana bırakalım canım
Maysa01 Gulkocccc herşey Allahtan zamana bıraktım yoksa sonlanicak zaten doktor ufak bir şey var dedi net görmem lazım alttan bakınca görürüm ama gerek yok alttan bakımıyım dedi 1 hafta sonra ya atti
Gulkocccc Maysa01 hadi hayırlısı olsun güzel haberler alalım ikimizde güzel düşünün güzel olsun olur mu veren de alan da Rabbim🤲