Daisy0000 Gerd14 Hepsi hikaye, olacaksa oluyor. En başından beridir dünya kadar para verip kremler yağlar aldım kullandım. 33te kırmızı kırmızı çatladım ..Demem o ki çok kasmayın ,nemli tutacak bişey sürün yeter
Kumsalyonca36 sevval04 ben tatlı badem yağı kullanıyorum hem tüylenme yapıyor hem de sivilce yapıyor ama kullanmaya devam ediyorum halen bir çatlamam yok 32 hafttayım �nşallah olmaz ama son aylarda oluyor diyorlar genelde
Duygu_23456 Daisy0000 vllha bende kullanıyorum şuan hiç bir işe yaramıyor ya aman çocuğumdan önemli değil belki zamanla kendisj geçer
Ssstelli Badgerin kremini tavsiye ederim kesinlikle içeriği temiz ve sekiz dokuz çeşit yağdan oluşuyor sürdüğünüzde iki üç gün nemli tutuyor 21 haftadayım daha 15 den beri kullanıyorum bacağıma sürmemiştim sadece bacağım çatladı 🥹 ilerde ne olur hiç bilmiyorum şuanlık çok memnunum
Daisy0000 Duygu_23456 Bende ilk çok kafaya taktım ama artık gözüm alıştı ,beyazlaşınca çok sıkıntı etmem gibi.. Edersemde çatlak tedavisine giderim napayım🥲