Kediler guzelanne01_ 12 yıldır eşiniz nasıl hiç görmedi, ona şaşırdım 😅 12 koca yıl, hayretler içindeyim…. Ben biraz utansam eşim “benden mi utanıyorsun” diye tavır yapıyor
guzelanne01_ Kediler yok benim eşim yapmaz tavır Allaha şükür diyorum Ben aşırı utanıyorum kasılıyorum yanında bile giyinemiyorum elimde değilki🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Yazmelegi_ guzelanne01_ yatıyorsun o çatal mi ne deniyorsa bacakların açık sekilde üstüne örtü örtüyor elleriyle bakıyor kasma kendini yeter
Ebru1995 guzelanne01_ birde bunu güzel birşey gibi söylüyorsunuz tuhaf. Bence bir an önce tedavi olmalısınız hiç normal birşey değil çünkü.
Rabia_91 Eşim özel bölgemi görmedi diyenler, nasıl yani ben anlamadım o olayı. İnsan eşinden utanır mı, şok oldum okuyunca. Bi de afedersiniz de bakmadan nasıl yapıyorsunuz o işi?
pandoraninkutusu Havvaca ayyy ayın 15ne Doğum verdi acılmam olursa suni sancı ile devam edicez normal doğuma ama yoksa sezeryan 🥹
Havvaca pandoraninkutusu anaa kız Perşembe günü mü 😱 ayy benim kalbim küt küt attı. Çok heyecanlı Pandoranin kutusu açılıyor desene sjsjjsjsjs sağlıkla gelsin 💞
pandoraninkutusu Havvaca hahah valla kız sonunda 😂 sence acılmam varsa suni sancı alim dimi ama yoksa hiç riske atmim sezeryan olim
Nil_tal09 Ben daha bugün cati muayenesi oldum 39 haftaligim doktorum cok iyi birisiydi musade bile istedi muayene etmek icin sonra benimle yuzyuze konuşurken ayni zamanda alttan 2 parmagiyla muayene etti ederken de benimle konusuyordu yani bakmıyorlar baksalar bnde cekinirdim heralde ince dusunceli bi doktordu
Havvaca pandoraninkutusu açılma varsa suni sancı mantıklı ama yoksa da korkutuyor beni. O kadar ağrı sancı çekip sezeryan olma fikri.
Tugraseda guzelanne01_ ay öyle gözünü dikipte bakmıyo mahremiyetinizi sonuna kadar koruyosunuz merak etmeyn en azından bunun utancını yaşamayın. Benim duygum korkudan ziyade utanmaydı gece gündüz allahm nasıl olcak diye düşünüyodm. Çatala cıktığınızda bi örtü örtüyo dizlerinize zaten. Gözle değil elle hissederek yapıyo muayenesini. Kısa süren ve kastığınızda sıktığınızda zorlaşan bi işlem. O yüzden salıverin kendinizi gözünüzü kapatın ve ne kadar rahat olursam o kadar cabuk biticek diyerek telkin edin kendinize.