babyiscoming_ Ben bir kere vurdurmuştum Çatlatma iğnesini onu da büyük ihtimalle Yumurtam tam büyümemişti o zaman Doktorum hastanede yoktu ölçüm olacağından dolayı başka bir doktora gitmiştim ki hastanede en iğrenç Doktor sadece ona verdiler sırayı Benim de acil olduğundan dolayı ona gitmiştim bir kere vurdurdum bunda doktorum Salı günü gitmiştim normalde 8 milim boyutu olmuş sonra Perşembe günü gel dedi tekrardan bir ölçelim dedi Perşembe günü gittiğimde 15′e çıkmış yani Rahim kalınlığı falan zaten çok güzel diyor hiçbir sıkıntı görünmüyor sadece adet düzensizliği düzensiz kilo alıp verememe Yani şöyle diyeyim mutfağın önünden geçsem kilo alıyorum evlendikten sonra çok kilo aldım evlenmeden önce de zayıftım pko rahatsızlığı var yani bazı Doktorlar var diyor bazıları yok diyor hangisine inanacağım bilmiyorum Ama vücudun böyle yaptığından dolayı otomatik olarak var düşüncesindeyim En son gittiğimde Doktorum bile dedi Senin vücudunu anlayamıyorum ben bir türlü dedi bu kadar düşükken birden yükseliyor Yani ilk defa böyle bir hasta görüyorum dedi hani ben de dedim zaten hocam 26 senedir ben anlayamıyorum vücudumu dedim ki gerçekten öyle 3 senelik evliyim evlenmeden önce de ilaç kullanıyordum tek tük kullanıyordum evleneceğimden dolayı O ay ilaç kullanmak istemedim bir ay kullanmadım evlendim sonra kendiliğinden adet oldum Dedim ki herhalde her şey yoluna girdi Sonra bir baktım benim adet daha 3 ay oldu 4 ay oldu Gelmiyor ilaç kullandım oldum 5 ayımda da eşim bebek istedi Hani başka şehirde olduğumdan dolayı arkadaş olur dedi ailenden uzaktasın dedi Ben de zaten çok sevdiğimden Ben de istiyordum evlendiğim senenin 5 ayından bu zamana kadar denemediğim yöntem kalmadı sadece en son çare tüp bebek demiştik şu an o görünüyor Eğer ovulasyon testiyle de kalamazsam Çünkü vücudumda yoruldu bedenen de yoruldum Ruhen de yoruldum ben çok ince fikirli bir insanım bir de bu yüzden her şeyi Çok kafaya takan bir insanım Bir de çok çok yakın arkadaşım yani yanı başımda olan bir arkadaşım O da Başka şehirden geldi Gelen olarak 8 senelikle her şeyi denedi olmadı tüp bebeğe gitti artık orada işlem görecekti maddiyattan dolayı bekletmek zorunda kaldı 40 gün azar azar neredeyse adet oldum Benim doktoruma gittiğimde rahim kalınlaşması çıktı 16′ya yükselmiş ameliyatla kazıdılar parça aldılar rahim kanseri olduğunu öğrendik ve bunu beni çok etkiledi anlatamayacak derecede gerçekten yani arkadaşım öyle görmek Onu Öyle düşünmek Hani her zaman diyorum herkesin sınanması ayrıdır Rabbim diyen ki bizi de böyle sınıyordur zor ya gerçekten Allah herkesin yardımcısı