Tansuisik Kubra-ulas benim bugün 37+3 pazartesi günü belli olcak daha doğum şeklim bile belli değil 🤭 en ufak bi sancı gelince telaş yapıyorum acaba mı diye ama sonra geçiyor
Mabelll Tansuisik ben de erteledi diye sevindim 😂 nst de sancım da çıkmadı. Çatıya hiç ama hiç hazır değilim. Baştan sezaryen dese de hiç gerek kalmasa diyorum 😊
Tansuisik Mabelll Benimde sanmıyorum pazartesi sancı olacağını ama normal dese çok mutlu olurum çatı kontrolünden sonra ameliyatı ben zor atlattım(kist ameliyatı oldum )
Papatyaaa__ Tansuisik bizimde son 38🥹🥹🥰😍heyecan korku stres tatlı telaşlar hepsi bi arada ve 38gün sonra yanimda minik eller minik ayaklar uyuyacak🤤🤤🤤
Tansuisik Papatyaaa__ son 18 gözüküyor ama sezeryan olursa bu hafta içi olur diye düşünüyorum :) bende sabırsızlanıyorum açıkçası kime benzer nasıl olur diye düşünmekten 🤭
Tansuisik Tansuisik ayy aramızda bi gün var yani 😊 son zamanlarıda hayırlısıyla atlatırız inşallah bir an önce bu merak beni maf etti
Tansuisik Mabelll Ayy gittim gittim çatı kontrolümü falan oldum (hiç korkma bence abartıldığı gibi değil asla) çarşamba günü akşam bebişim aramızda olcak inşallah 🥰
Mabelll Tansuisik ya cok sevindim senin adına. Hayırlı kavuşmalarınız olsun inşallah😍 Sezaryene mi uygunsun dedi?
Tansuisik Mabelll Aslında istersen normale uygun çatın dedi ama riske atmanı istemiyorum dedi bende kabul ettim açıkçası planlı olması benim içinde daha uygun
Mabelll Tansuisik keşkee 😂 ya ben cevap yazdım sandım ama şimdi bakınca yazmamışım meğerse 🤭 hatta aklımdaydı yarın senin doğumdan sonra bidaha yazayım diye düşünüyordum. Nasılsın heyecanlı mısın?😬
Tansuisik Mabelll uyuyamıyorum bu heyecandan galiba 🤭 annemler falan geldi bakamadım telefona doğumdan sonra yazarım 😊
Mabelll Tansuisik nasıl bir keşke doğursaydım dediysem şuan hastanedeyim ben. Gece aniden suyum geldi. Hiç açıklığım yok. Suni sancı verdiler bi saat önce beklemedeyim. Dualarınıza talibim 😊