crazymommy YigitPoyrazMomm Ahahah ayneen onun lakabı da o olsun 😂😂 Sen naptınn canısı aynı gidiyoduk galiba öğrendin mi cinsiyettt 🫢🫢🫢❤️
YigitPoyrazMomm crazymommy ahaha lakabını yesinler onun canım 13+2 girdik çok şükür herşey yolunda hala öğrenemedik erken diye ama ben rüyamda erkek gördüm bu sabaha karşı erkek oğlum olacak diyorum bakalım neler olcak😂❤
crazymommy YigitPoyrazMomm Tahmin yaptı mı kızzlar 😂 Bende rüyamda kız görmüştüm ama herkes erkek dedi dün şimdi kendimi alıştırmaya çalışıyorum 😂
YigitPoyrazMomm crazymommy kuzucugum herkes erkek dedi😂💞 ay çok heyecanlı bisey artık cinsiyetini öğrenip eşya almaya başlasak çok iyi olacak😂💖
262223-- crazymommy ben her girmeye yiyorum 😂😂 doktorum diyor kıpır kıpır Maşallah hahaah cinsiyetini görmede zorlanmadık ama yüzünü göstermiyor beyfendi hep 26+0 olduk 💙👼🏻
crazymommy YigitPoyrazMomm Bende onu bekliyorum deli gibi 😂 İkisine de giydirilcek tarz ve renkte kıyafetler var ama pembeler maviler daha hoşuma gidiyor benim 😂
Matmazelbebi crazymommy Bende Çiğ bademle muz yiyip gittim bunu duymuştum. Bebek delirdi amuda kalkmış doktor nasıl besleniyorsunuz çok haraketli yüzünü göremedik bir türlü durmuyor dedi.Mevlana gibi döndü çoçuk🤣😂
crazymommy Matmazelbebi Ahahah aynıı öyleydi benimki de çok hareketliyse erkek diyorlar sizin benişin cinsiyeti ne 🫢❤️😂😂
YigitPoyrazMomm crazymommy az kaldı bacım yolu yarıladık nerdeyse😂 benimde en çok hoşuma gidden tonlar kahverengi canlı renkler😂 tabiki cinsiyetini bilip ilerlemek daha heyecan basiyo😂
Findukli_Lokum crazymommy cinsiyeti öğrenmeden önce çikolata yemiştim ve cinsiyeti öğrenmiştik, hatta en son ki kontrolüm de 2 tane çikolata yedim yüzünü gösterdi bebişim 😍 bence çikolatayla alakası yok ya, bebeğin pozisyonuyla alakalı
Sunshine__ Kızlar bizim ki de ultrasona girdim hep saklanıyor bugün tekrar gircem ne yesem içsem hareket eder yüzünü gösterir lütfen acil yardım 😘
Avril crazymommy benim oğlum da öyleydi cinsiyet öğrenme zamanları 🤣 Kıpır kıpır oynuyordu her yerini dönüyordu bacak arası hariç 🫠🫠 fetal DNA dan öğrendik cinsiyeti biz Ultrasonda anca 15. Haftada gösterdi Şimdi sere serpe açıyor 🤣 nasılsa öğrendiler ne olduğumu artık aksiyona gerek yok diyor heralde