Kayhanyasemin 21 haftalık hamileyim şuana kadar yaşadıklarımdan birkaç tavsiyede bulunayım 😅. Şimdi daha hamileliğin çok yeni o yüzden bulantı, iştahsızlık gibi sorunların birkaç hafta sonra başlar büyük ihtimal bende öyle olmuştu.lk 3 ay çocuk senden beslenmiyor onun kendi kesesi var o ordan besleniyor. Ben mesela hiç kusmadım ama inanılmaz bir iştahsızlık çektim kaç ay ağzıma tek lokma yemek girmemiştir. Yiyememen sorun değil ilk 3 ay dediğim gibi bebek senden beslenmiyor hayatta kal yeter. 13. Haftaya doğru yavaş yavaş iştahım açılmaya başladı ve şimdi çok şükür hiçbir sıkıntım kalmadı sende de öyle olur 3. Ayda geçiyor herşey. 3. Aydan sonra düzenli ve sık beslenme, acıktıkça bol bol çerez, muz meyve süt yoğurt çok faydalı. Temizlik işlerine gelince hamileliğimin başından beri tüm işlerimi kendim yaptım sadece ilk 3 ay şuna dikkat ettim. 15 dk süpürge yaptıysam bi 15 dk uzanıp dinlendim sonra yine kalktım. Veya aynı gün içinde hem temizlik hem yemek yapmadım. Hergün azar azar iş yaptım o şekşlde hiçbir skıntı yaşamadım. Merak ettiiin olursa sorarsın