Twobaby2 Merhaba kızlar Dün doktora gittim bebişin kıza benziyor ama emin değilim dedi Haftaya bidaha çağırdı sizce Cinsiyeti farklı olma ihtimali varmı Yoksa kıza benziyo dediyse doktorumuz kız mıdır kesin Bilemedim Sizce
esraEb Twobaby2 göremedikleri zaman kıza benziyor diyorlar. Atıyorlar yani kafadan ya tutarsa 😄bana da öyle olmuştu. Bı yüzden asıl takipli olduğum doktorum kafadan sallamadan 16. Haftada söyledi kesin bi şekilde ama ben yine de her ihtimale karşılık detaylıya kadar bekledim.
Aaa122 Twobaby2 cinsiyetiniz belli oldu mu bana da 13. Hafta da kıza benziyor dedi doktor bekliyorum değişiklik oluyır mu acaba olur mu
Elfelf0 Twobaby2 valla cnm benim ilk oğlan da 12 de direk gördük pipi testisi ama bunda 30 a kadar kız dediler 30 a bı gittikki kontrole erkek dedi biz şok ben artık doğana kadar inanamıyorum cinsiyet tahminine kimsenin doktorların bile
Aslanmommm Bizim bebişin cinsiyeti her kontrolde değişiyor 😅 ama bu kez net gördük artık değişmez sanırım
Aaa122 Aaa122 3 hafta sonra gidecem kontrole bilmiyorum değişir mi ama burda da kız dediler yarı yarıya melek hanım kız dedi anlıyormuş cinsiyetten artık kendimi kıza hazırladım
Aslanmommm Aaa122 14 . Haftada erkek dedi 17. Haftada kıza benziyor dedi 19. Haftada kordon vardı ama kız görüyorum sanki dedi 22. Haftada net bişekilde gösterdi oğluşum 🥰
Gmm41 Elfelf0 bize de bugün kız dedi ama bana da göstermedi öyle bacak arasını falan 12. Haftada daha
Aslanmommm Aaa122 ama 22 haftalıkken gösterdi ondan sonra pipisini hiç görmedik sırtı dönük sürekli 😅🤦🏻♀️