13peri13 Esengül hanımı biliyorum beraber ameliyata girdik çok sempatik, pozitif, enerjik bir kadın çok da süslüdür. Eli de standart sezaryenlerde iyidir fakat komplikasyon oluştuğunda, aşırı kanamalı uterusu nasıl toparlıyor bilemicem. Benim cerrahisini gördüğüm doktorlar arasında en iyisi Toygun Başaran’dır üstüne doktor tanımam Çorluda. 🤗 Kriz anlarını mükemmel yönetir. Çorluda şuan özel kliniği var ama Reyapta çalışırken sezaryende acil bir durum olduğunda bütün doktorlar ameliyata Toygun hocayı çağırırdı tecrübesinden yararlanmak için. Aklınızda olsun. Ben ikiz gene olduğum için ve ikizlerde Toygun hocanın erken doğumuna nerdeyse hiç girmediğim için Toygun hocaya gidiyorum özellikle. Diğer doktorların 27 28 hafta ikizlerine çok girdim ne yazık ki. Toygun hocanın ilaç takibi de çok iyi. Zaten adamdan bir gün sonraya randevu bulmak imkansız. Hastaneden herhangi bir kadın doğumcuyu aradğımda ertesi güne randevu bulabiliyorum.
Ersoy Aksu var bir de ünlü baya ama Vatanda sanırım orda ameliyathane hemşiresi olan arkadaşıma sormuştum her gördüğüne aldanma demişti bana:)