Tayyibe42 Bahartryk doktorunuza danişmaniz lazim gebeden gebeye degisiyor, ama 8 ila 9 ayda yasak diye biliiyorum zaten uçaga almiyorlar
_Kubraaa_ Bahartryk doktorunuza danışın fakat 7.aydan sonra uçağa binmek yasak zaten rapor almanız gerekli. Çok zorunlumu binmeniz bilemedim ben olsam kara yolunu tercih ederdim
Ilk-gebeligim Bahartryk 7 aydan sonra rapor gerekiyor ama ben 32 haftalıkken rapor almamıştım göbeğim çok belli değildi mecbur binmem gerekiyordu. Daha önce doktora danıştığımda yolculuk olacaksa uzun yolsa uçağa öneriyoruz demişti
Bahartryk _Kubraaa_ şu an manisadayim memleketimde doğum yapmak istiyorum onun için ailem orda burda bakicak kimse yok bana karayolundan gdemem uzun yolculuk kaldiramiyorum
Kelebek33 Bahartryk 32 den sonra uçağa almıyorlar ve doktorlar önermiyor canım benim 31.3 dü zor gittim nolur nolmaz diye
Bahartryk Belguzar23 bişey sorucam benim doktorum Antep’te ben su an manisadayim antepteki doktorum uzaktan rapor yazablirmi uçağa binmem icin
Belguzar23 Bahartryk o konuda bilgim yok maalesef bende tatile gidicem hem giderken hemde dönerken rapor alıcam farklı doktorlardan riske atmamak için
Bahartryk Anladim canım saol burdaki doktor kav haftalık olduğuna dair rapor veririm demiş öle kabul edelermi bilmiyorum uçak firmasi
Belguzar23 Bahartryk kaç hafta oldugunu ve uçakla seyahinde herhangi bir sakınca yoktur diyip kaşe imza yeterli oluyor