Selam kızlar ben de burada doğum hikayeleri okuyup okuyup yüce Rabbim bana da günün nasip eyle deyip dua ettim çok şükür nasip oldu 🙏 gelelim 7 Haziran gününe 😊 benim sırtımda platin olduğu için planlı bir şekilde sezeryan tarihi verdi doktor bana ve sabah saat 8′de hastanedeydim bir korku heyecan ailem yanımda onları hissettirmiyorum en iyisi geldiler beni odadan aldılar ve ameliyathaneye götürdüler narkoz bebeğe geçmesin diye uyanıkken bütün hazırlıkları tamamladılar ve uyutmaya başladılar ben Ayetel kürsi’yi okuyordum ve bilincim kendime geldiğinde halen ameliyathanedeyim ve daha yeni başladiklarini düşündüm çünkü Ayetel Kürsi kaldığım yerden devam etmeyi çalışıyordum uyandıktan sonra göğsümde bir daralma hırıltı doktor göğsüme falan vurdu biraz benimkisi sıkıntılıydı çünkü astım bronşitim geçmişte vardı her neyse beni odaya götürdüler kızım nerede diye soruyorum onlar da getireceğiz dediler ben yalan söylüyorsunuz diye ağlıyorum tabii çünkü benim kızım biraz kilosu 2 kilo 330 gram doğdu çok şükür yanımda şu an sağlıklı evimizdeyiz ilk iki gün üç gün yalan söyleyemeyeceğim çok zor geçti daha daha yeni yeni ağrılarım hafiflemeye başladı sağ tarafta dikiş olduğu için daha çok ağrı var geri kalanı lazer ile yapıştırmışlar ve sezeryan ile hemen süt gelmez diyorlar beni odaya aldıktan sonra kızını getirdiler ve ben hemen emzirmeye başladım sadece göğsüm biraz küçük olduğu için zorlanıyorum ve halen zorlanıyorum verirken ama sütüm var çok şükür 🙏 şu an aklıma gelen bunlar sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz darısı sizin başınıza 🥰😊