Fatmabltc Uyuyodum bacağıma kramp girdi ama aşırı acıdı karnıma da sanki damar kesiliyor sürdü beş dkka falan ama aşırı acıdı anlatamam 33+2 yaşayan var mı ya çok acı cektm resmen uyurken.
CeydaST Fatmabltc ooo ara ara oldu olmaz mı çok kötü oluyor ya. Doktoruma söyledim bir şey önermedi ama magnezyum önerenler var
Aynr1380 Fatmabltc kramp girince fotbolcuların taktiği var eşleriniz biliyordur onu yapsın eşleriniz anında geçiyor . Ayağımızı havaya dikin eşiniz topuklardan parmaklara doğru ayağımızı gersin. İnanılmaz iyi geliyor saniyesinde ağrıyı kesiyor. Bu durum magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor . Doktorunuza danışıp ilaç alabilirsiniz
tomurcukannesi İki hafta önce yani 34. Haftada benimde sağ alt baldırıma inanılmaz bi kramp girdi uyurken. Uykumdan sıçradım acısıyla . Bi 15 dk hiç geçmedi çok acıdı. Sonra eşim masaj yaptı. O kramp geçti ama ağrısı 5 gün sürdü.
Elaninannesii01 Bendede ciddi anlamda kalçadan vuran bacak ağrısı oluyor Dr magnezyum eksikliğinden diyor magnezyum ilacı yazıp gönderdi
Elzsy2023 Benimde iki kez sol alt baldırıma oldu. Magnezyum verdi doktorum. Onu kullanıyorum. Bir de soda içiyorum ara ara