Havvaca Rüzgarla kalanı duydum Denizde ahtapotla hamile kalanı duydum da yürürken kalanı duymadım 😂 Doğumdan sonra tekrar hamile kalmamak için eşimi evden atmayı planlıyordum. Kesin çözüm olsun diye ama artık yürüyüş de yetiyor demek 😂😂
Elifonur3506 Mustafayigitvebeytugannesi hanımefendi saygımı bozmuyorun bir baskasi değişik post açsa demekki demediginizi birakmiycaksiniz ve yaptığınız ön yargı başka bişey değil
Elifonur3506 Mustafayigitvebeytugannesi rica ediyorum bı yorum yaparken insanların kirilabilecegini de düşünün .
Elifonur3506 Gunes17 kusura bakmayın da bir başkasıda değişik post açsa demekki herkese ön yargı ile yaklascaksiniz
Elifonur3506 Gunes17 benimde ilgincime giden bir posta denk geldim spor yaparak hamile kalanınız var mı diye sormuş garibime gitti birisini yargılamadan düşünün bence
Elifonur3506 Gunes17 kavga derken kavgaya gerek yok ki zaten insan konuşarak anlaşmalı empati yapabilmeli
Elifonur3506 Gunes17 ben ona demedim kusura bakmayın siz hihi tmm dediğiniz için bu cevabı verdim yoksa hayatta vermem özür dilerim yanlış anlamışım
Elfelf0 Elifonur3506 oğlumda bisiklet surmustim o ay hemen kaldım . 2. Cide öyle oldu spora başladım 2. Ay sürpriz hamile kaldım bence kesinlikle etkisi var
Yenibirannee inciata benim üst komşum bu ay dediğinizi yaptıracak. Cevresinde baya hamile kalan varmış bu şekilde 🥴🥴🥴