pandoraninkutusu Merhaba hamişler 40+2deym en son gittigimde doktor normal doğum bekliyorum dedi bugün kontrolüm var acılmam yoktu en son bugün ne olur bilmiyorum 🤷♀️ eğer açılma yoksa suni sancı verelim dedi bende acılmam olursa suni sancı almaktan yanayım ama hiç yoksa suni sancı ile yıpratmak istemiyorum sizce tavsiyeniz nelerdir nasıl bir yol izlemeliyim ????
Tugce3441 pandoraninkutusu 40+5 te isteğe bağlı sezeryan oldum anlatıldı gibi korkulacak degıldı gecti gitti 9 aylık olduk bile 😂
cokkasmabeabi pandoraninkutusu normal doğum taraftariyim ama açılma yokken bilemedim ikisinde de 4 cmle gitmiştim
Edsn pandoraninkutusu birkaç güne kendi sancınız başlar lütfen acele etmeyin bebişler en uygun xamanı bekler kesinlikle normal doğum öneririm sezaryen gerçekten zor ve sonrasında anne sütü hemen gelmiyor normal doğum olunca vucüt kendini ona göre ayarlayıp sütün geliyor normal doğum sonrası toparlanma çok daha kolay
Ayseguls pandoraninkutusu normal doğum tabikide ayrıca açılma yokken suni sancı verdiler 12 saat sonra zorunlu sezaryene alınmıştım. Bence bekleyin normal destekleyen doktorlar 42 ye kadar bekliyorlar illaki geliyor. Gelmezsede en kötü sezaryen olursunuz
pandoraninkutusu cokkasmabeabi benim açılmam yoktu 37de bakıldı daha baktırmadm bugün bakarlar zaten ama oda kötü ya benim çatı muayenemde mahvetti doktor genital bölgede zedelenme oldu kanamam oldu
pandoraninkutusu Edsn inşallah valla hiç bir belirtim yok henüz bebek dogum kanalında dedi doktor 1 hafta önce ama tık yok bugün kontrole gideceğim bakalm ne olcak🥹 acılmam yoksa suni sancı mı alacağım?
Janemarple Yurtdışındayım burda 41. Haftaya kadar bekleniyor suni sancı vermek için, ilk gebelikse zaten illa ki 40ı geçiyormuş, bebişin de iyiyse biraz daha bekle bence, eminim yakında doğumun başlayacaktır ❤️
runkli0606 pandoraninkutusu bence bebeğin nasıl istiyorsa öyle gelsin tehlikeli bi durum olursa doktor karar verir zaten 42 haftaya kadar bekleyenler oldu burda açılma olsun doğum başlasın diye