Kubrakkaya esnyz14 endişelendirdi beni geçen ay doktorum🥲 ama almış olabilir çünkü hareketleri çok kuvvetli
Merve10 Kubrakkaya bence kiloyla alakalı bir durumda olabilir ilk hamileliğim de 87 ile kaldım kilolu kalınca az alınıyor diyorlar ikinciye 74 ile kaldm
Aysedugme Kubrakkaya 36+2 yim 4 buçuk kilo aldım daha 35 te bebeğim 2450 civarıydı haftasıyla uyumluydu az kilo alınca bebek zamanıyla uyumlu gidiyor genelde iri bir bebek olmasına da gerek yok bence ☺️
Nhlhmz11 Fatmatopuz 37 de doğuma girdim ve 36 kilo almıştım , şuan kızım üç buçuk aylık oldu ve benim sadece altı kilo kadar fazla kaldı hepsi gitti 😇
Mommmyumi Nhlhmz11 bana moral oldunuz ben de 30 u geçtim.. çok üzülüyorum nasıl vericem diye.. ne yaptınız nasol gitti
0605_ Hanımlar kilo alıyorum ama görünürde sadece göbek bölgemde var bu 14 kg alanlarda da aynı şekilde mi yani bir şişmanlama mi yoksa göbekten dolayı mı ilerleyen zamanımda degısır mı
hamilebirisi 0605_ BEnimde sadece göbeğim var önceden kilolu değildim herkes az aldın diyor ama aslında 36 haftada 16 kilo aldım. Birde oğlan çocuğu biraz daha toplu oluyor ondan da olabilir
Gulsryzgt Kubrakkaya 29 haftalık olacagım bnde 4 kilo almışım 💕 bakalm doguma kadar ne kadar alırım , çok kilo gereksiz kilo alanları anlamıyorum cidden 20 30 kilo alanları yani bebek doyuyor midesi küçücük zaten fazla yemeye gerk yok diye düşünüyorum🌸
0605_ hamilebirisi yani ilerleyen haftalarda da sadece göbeğim mi şişicek diye düşünüyorum başka bir kilo almam yok çünkü görünürde
Fderboz 30 hafta 10 kilo aldım su ana kadar. Ama bence kilolari kıyaslamak doğru değil. Mesela ben zayıf hamile kaldım. O yüzden asıl önemli olan bebek gelişimi.
hamilebirisi 0605_ Görünürde en çok göbek ama tabi yüzünde biraz kilo alıyor ya da ayakalrda ödem falan oluyor belki bacaklarda hafif kilo alıyor gögüsler büyüyor ama benim şöyle bakınca en çok göbek diğerleri çok hafif