mueay Sa kizlar.. Ben 38 haftalik hamileyim. Artik dayanscak gücüm kalmadi kemiklerim agiriyor oturdugum yerden kalkinca bi 10-15 sn yürüyemiyorum bebek asagida normal dogum olacak ama bu bekleme beni cok yordu ne yapsam gün gectikce cocuk ta agirlasiyor ne olur tavsiye verin ne yapmaliyim cocugun gelmesi icin??
Aysrnur mueay vala bemde 38+ 1 haftaligim gelsin istiyorm artk ya son 13 gun kaldi ama dayanamiyorm seninle ayni sancilari yasıyoruz
imera_ferammm53 mueay bilenler yazsın lütfen adaçayı hurma artık gına geldi yaa bıraktım onları merdiven ve pilates topu yapıyorum daha güzel şeyler bilen anneler bir el atın bize 🥺🥺🥺🥺
Agg0207 Bende 37+2 deyim artık dogsun istiyorum 40. Haftaya kadar beklemek çok zor olur gerçekten yürüyüş yapıyorum sürekli ben hareketli olmaya çalışıyorum yalancı sancılarım oluyo o kadar 😕
reinamm Aysrnur 😣 ben 29 haftalığım ben bile sıkıldım. Bol bol yürüyüş yap. Perine masajı yapmadysan muhakkak yap.
Cglfdn imera_ferammm53 hurmanin açılmaya hic faydasi yokmus. Dun doktoruma sordum. Seviyorsan ye ama sadece şekerini yükseltir bişey yapmaz dedi. Gunde 3-4 yiyordum. Bıraktım😥
imera_ferammm53 reinamm ooo ben zeytinyağıyla yapıyorum 2günde bir 5-7dakika arası ilişkiyede giriyorum ama olmuyor 😭😭😭😭
Aysrnur reinamm kendim blmiyrm ki yapmayi nette de pek bsey gostermiyolar nasil yapildigni blmiyorm🤔😐
imera_ferammm53 reinamm 37oldum doktor hep bir hafta önden gidiyor not aldırıyor her hafta Devlet Hastanesi ya 🤔
tugbaarya Kızlar sizi en iyi anlayan biri olarak 42+4 falandır regli USG 44 gösteriyordu birde beni dusunun. İlk gebeligimde bende artık gelsin derdim sizin gibiydim. Vakti aşmasına rağmen ne gelen vardı ne giden 43 le başlayıp 100 ile sıkıntılı bir senenin sonunda sezeryanla oldu. Bilinçli olmayan ama varlığıyla iyi ki dedirten kızım ise durmadı ne yaparsak yapalım 31 de geldi ve o kadar yorgunluğun üzerine bir yorgunluk daha ekleniyor . Birçok posta yorum yaparım bildiğimi paylasayim diye . Lütfen az daha sabredin . Ne kalmış şurada içim öyle boş ki isterdim ki bir 38 haftayı gireyim ama olmadı . Yorgunluğunu her gece rüyamda dahi gördüğüm su eklenir. Süreç şöyle gelişti bir hastane erken doğum olacak yenidoğan olan hastaneye git dedi . Gittim . Acılı polikliniği bu sancılar doğum başlamaz deyip eve yolladı hep .artık kasılmalara dayanamadım dışında başka şey yoktu çünkü 2 gün snr hastaneye tekrar gittim ve yarışın yapıldı meğerse doğum sancısı yumuşama dedikleri başlamış. Bir düşünüyorum doğru yaptım gitmekle birde geliyor ki aklıma 3 hastanede bu sanciymis doğum olmaz diye yolladı biraz daha beklesem. İdi. Pişmanlık mi denir adına hala çözemiyorum bir iyiki gittim cnk doğum başlamış dedi gittiğim son Dr 4 Dr da doğum başlamaz dedi hangisine yanacağım bilmiyorum . Ne olur az daha sabredin . Ne kadar orda o kadar iyi .
Alyaipek5595 38 haftalığım bende artık gelsin istiyorum ama enerjim yok hic yürüyüş falan da yapamıyorum hep yatmak istiyorum perine masajı denedim bugün kolay bisey değil oda biraz canım yandı benim
tugbaarya Am son muaneden açıklıkla çıktım :( oğlumda duymak istvseyi kizimda duymamaktadır için elimden geleni yapmıştım oysaki :(
reinamm Erbeybebek https://www.instagram.com/p/Bpgu33JBDAe/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=95trvz8uqhvy bu dr paylaşmş nasl yapıldğnı. Zor bi işlem deiil. 36. Haftadan itibaren haftada iki kez yapabilirsin. Bunu yapan gebelerin nerdeyse hepsi dikişsiz doğum yapıyor🤗
imera_ferammm53 Cglfdn bende bıraktım canım ya adaçayınızda gümden üç kere içiyordum onuda artık hiç hoş gelmiyor bıraktım ilişki arada perine masajı pilates topu arada merdiven in çık ama YÖK işte gelmiyor 😭😭😭
reinamm Aysrnur https://www.instagram.com/p/Bpgu33JBDAe/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=95trvz8uqhvy bak burda nasıl yapıldığı gösteriliyor. Bir ayağını klozete koy. İki parmağını iyice yağla o şekilde yap