Buluttt Kızlar 38+5 haftalık olduk. Şu an nstye bağlıyım ve sancı yok acılma yok hiç bir belirti yok. Bizimkinin keyfi yerınde gelmiyor bu çocuk sizde durumlar nedir? Keyfini bozmayan başka bebek var mı 😂😂
ElifMetehan Buluttt 39+5 yok yok yok😂😂😂 gelmeye korkuyor hanımefendi valla yapmadığım hicbirsey kalmadı
ilknureris Aynen benimki de öyle. Bizde 38 +2 yiz hiç gelecek gibi durmuyor. Ben sabırsızlanıyorum artık 🤗
Buluttt ilknureris keyfine duskun bu cocuklar gelmek istemiyorlar.😂 Hiç yalancı sancım bıle olmadı sezeryan olmak ıstemıyorum sonrasından cok korkuyorum 😕
Buluttt Birsenvergili ah ne temizlikler yaptım yapmadıgım sey kalmadı ama ne gelen var ne gıden 🙄 sızın bebıste erkek mı erkekler gec gelır dıyorlar 😀
Birsenvergili Buluttt valla yapmadığım temizlik cam bile sildim bu kış ayında squat çömelme yaptım Yok erkek gelmiyor
Buluttt ElifMetehan sen bizden de öndeymişssin canım şimdiki bebekler yorulmak istemiyor beni ugrastırmayın siz alın diyor galiba 😂😂
Buluttt Mel-sin benımde hiç yalancı sancım olmadı belirti olsa gelıcek bu cocuk dıcem ama hıc mı belırtı olmaz yok işte 😢😂
Buluttt Dogumu tetikleyebilecek hareketler hakkında bılgısı olan varsa paylassın kızlar bızde yararlanalım 😀