Welcometomylife Ben Bursa nev Anadolu da Murat Kadıoğlu takipliyim, ama şimdi aklımda şüpheler oluşmaya başladı. 26 haftadayım doruk Nilüfer’e geçmeyi düşünüyorum. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum 🙏🏼🙏🏼
Irem97- Welcometomylife kuzum ben Nilüfer sorulu çok bilmiyorum Mehmet Özgür akkurtun hastasıyım özel muayenehanesi var perinatalog hem kendisi pembemavi ve Acıbadem’de doğumları yaptırıyor
Feyzaarpaci Welcometomylife ayşenur kaya var. Gerçekten çok cana yakın ve güler yüzlü bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim. Kendisinin takipli hastasıyım
Welcometomylife Gokce16 çok profesyonel bir doktor ama bazen benim endişelerimi anlamıyor yada hafife alıyormuş gibi geliyor. Çok seviyorum aslında babam gibi samimi görüyorum. Ama bazı kafama takılanları da sormaktan çekiniyorum. Yıllardır devlette ne hastalar görmüştür burda benim 2 mırın kırınımla uğraşmaz diye korkuyorum 😂
Welcometomylife Suheyla16 şüphe değil aksine deniyorum doktorumu ama işte ne bileyim ya belki kendi kendime huysuzluk ediyorumdur 😬 sizin kaçıncı hafta ?
Welcometomylife Minmini burda bekliyim dediğiniz için cevap vereyim dedim :) Naile hanım çok tatlı bir doktor. Güzel güzel bilgilendirdi beni. Kafama takılan şeyleri de rahatlıkla sorabildim. Uzun süreli hastası olmadan kesin birşey söyleyemem ama ilk izlenim çok iyi 👍🥰
Welcometomylife Feyzaarpaci Naile hanım a bi gideyim bakayım eğer o da içime sinmezse aklımda 🥰 Salı randevum var. Umarım iyi geçer 🙏🏼🙏🏼
Mericico Welcometomylife Ben birine denk geldim o kadar üslupsuz havalı zaten korku oluyor insanda birde serklajlıyım vs tüp bebek benim dışarda doktorum benim kendi doktorum dedi burayla başa çıkamazsın Uludağ’a sevkini iste Ayşenur hoca da istedi Allah bin kere razı olsun beni korkutan diğer bayanla aynı zaman. Mezun olmuşlar ama Ayşenur hocanın merhameti bir başka gerçekten doğum sonrası nasip olursa ziyaretine gideceğim