crazymommy esmerella37 En başından beri erkek dedin ilk fotoğraflarda bile herkes kız dedi sen erkek dedin çıkarsa varya helal olsun dicem paraya dök bu işi bebişim 😂😂
esmerella37 crazymommy hahaha 🥰🥰 yok kız ne parası 😂😂 hakkında hayırlısı neyse o olsun kzumm saglıcakla gelsn de erkek zaten ckarsası yok 😂😂
crazymommy esmerella37 Ciddiyim kuzumm 😂 teşekkür ederim tahminler için bayadır uzaktan takipteyim seni 🥰 bugün sana özel dua edicem Rabbim enn yakın zamanda güzel haberlerini almayı nasip etsin bize dee 😘😘😇
esmerella37 crazymommy aminnn insallah kzummm amin bende bu ay rahım fılmı cekılcem bakalım insallaj sonucum guzel ckar
Figenecer esmerella37 banada bakar misin dogum tarihinden Benim 10.04.1993 Eşimin 10.12.1993 Son beta 412 regl 13 mayista oldm en son💜
crazymommy esmerella37 Çıkıcak bebeğim inanıyorum 🥰🥰 Artık burda senin kendi bebişinin tahminlerini yapışını izlicez 😍😍🥰
sevaldqn1 esmerella37 inanıyorum sen de çok güzel bir anne olcaksın ve minik mucizen gelcek umarım tez zamanda sağlıkla olur 🥹🩷
Aysenurkrk esmerella37 şimdi iyice meraklandım varya 😂😂 çok çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun yine de ❤️