Aysunvr Elif-kurt25 En geç aralık 10 gösteriyordu doğum, kasım 29da 38+2 doğurdum 😬 Doğumdan 3 gün önce özellikle akşamları bebek karnımda toplanıyordu sıkışıyordu annemler bana gelmişti herkes bi tarih söylüyordu bende aralığı bulmaz ben hastalanıncam bu gece bile olabilir demiştim ertesi gün suyum geldi 😂
Prensesannesi14 Aysunvr neler yaptınız peki bende o haftada istiyorum ya dayanamam 40 Lara kadar çünkü 🙄
Dogana Ara ara kasılmalarım oluyor,doğumdan önce vücut kendini hazırlamış bağırsak boşaltımı gibi ben de yaşıyorum bebeğimin başının baskısını hissediyorum şuan su yada nişan gelmedi . 38 haftalık olduk umarım yakındır
Gulsahim Elif-kurt25 oğlumda geldi suyum bardaktan boşalmışcasina..ilk gebelikti nişan grlmistir de sarı falan kanama görmedim du gleince gözlerim açıldı 😂😂 kızda işte o sarılık oturmus annem öyle demişti 🤭 kızda haftasından erken alındı kordon dolandigi için bakalım bu junyor ne olacak 😁😁😁
Zeyneparsln Elif-kurt25 Ay ter bende de var sırt ağrısı birde durduğum yerde ter akıyor ortamın sıcak olmasına gerek yok
Mustafayigitvebeytugannesi Elif-kurt25 çok şükür iyiyiz 35 haftalık doğdu uygulamaya göre 36 haftalıkti 😊 2 aylık olduk bile teyzesi 🥰
Elif-kurt25 Mustafayigitvebeytugannesi masallah ya rabbim hayırla büyütsün insallah darısı bize insallah 🥰
Bet1 Elif-kurt25 benimkiler erken geldiği için ben hep bir geldi gelecek beklentisi deyim ilki 34+0 di bu 1 hafta daha kaldı bakalım daha ne kadar kalacak bende bekliyorum 😂 sağlıkla kucağına al canım sende 🥰
Elif-kurt25 Bet1 saol kuzucum hepimiz insallah valla artık sabırsızlanıyorum 13 seneden sonra olunca böyle oluyo 😂 13 sene sabrettim surda 2 haftayı bekleyemiyorum 😂😂
CeydaST Elif-kurt25 yarım doğuma alınacağım belirti sadece ara ara kasılma ve adet sancısı gibi ağrı var bunlar açılma yaptı mı bilmiyorum. Bebeğin suyu azalmış 🤷
Sena00 Elif-kurt25 doğum olacağı gün çok yorulmuştum o akşamda epey yürüyüş yaptım eve geldik yatağa girdim önce karnima küçük bir ağrı girdi çıktı hemen eşime dedim galiba geliyor bu defa yat uyu dedi her akşam aynı şeyi diyorsun inanmadı 🤣😆 sinirlendim arkamı dönmemle içimde balon patladı sanki suyum geldi tabi bu kalktı panik bagirmaya başladı 🤣😆
CeydaST Elif-kurt25 39+6 olduk 12 itibari ile. Suyum azalmış o yüzden beklemicez bakalım inşallah kolay doğum olur korkular başladı da Allah a emanetiz bakalım
_nigarr24_ Elif-kurt25 akşam parkda gezdikten sonra eve geldik,sağ tarafımdan iğne battı sanki. 1 kaç saniyelik. Ertesi günü sabah sancılarım başladı sonra nişan sonra doğum su gelmesi nasıl birşey bilmiyorum😄Ama o iöne batmasından hissetmiştim
_nigarr24_ Elif-kurt25 yok ben 1 gün öncesini diyorum sağ tarafımda batma oldu ama hissetmedim doğuracağımı😂Ertesi gün sabah sancım başladığında anladım