Busraa-aa ayıma girdim ve çok yorgun halsiz hissediyorum kendimi hiç bir şey yapmak istemiyorum elim ayağım kalkmıyor bi benmi böyleyim ya sizler nasılsınız böyle olupta yaptığınız bir şey var mı?
Youngmotherr Busraa-aa ben hiç kalkmak istemiyordum o zamanlar şimdide yatmak istiyrum hep ama yatamıyorum ağırlıktan
peri5860 Busraa-aa Valla benim de kolumu kaldıracak halim yok eşim sürekli yakınıyor yok şurası pismiş bu arada orası mutfak dolaplarının en üstü dedim nasıl uzanıp da sileyim. Sonra başlıyor yemek yok 😂😂 Adam bıktı benden naz sanıyor ama valla değil ben bir de gebe halimle sarma bile sarmış insanım ama yaranamam kimseye
Esrayunus Busraa-aa bende bulantıyla baş ettm su ana kdr 4. Ay üç gün oldum tam üç gundur baygın yatıyorum asla uykumu alamıyorum..
Ayazmom_ bende 3. ayımdayım ve son 1 aydır ayni seyleri yaşıyorum sürekli yatmak uyumak hic bisi yapmamak istiyordumm son bi kac gundur toparladım diyebilirim ayni durumdan bende post acmistim gerçekten cok kotu bir durum🫠
Busraa-aa Hani derler ya 2. Trimester gebeliğin balayı dönemi diye bende hiç öyle bir şey olmadı gerçekten çok kötü bi durum ya hayattan soğuttu beni resmen bu hallerim
Esrayunus peri5860 ben üç günde Oylym asırı uykuluyum benımkide şaşırıyo hallerıme hergun bska bsy cıkıyor edjkdldldkdk