Ecmel_58 Şuan 8 haftalık hamileyim 65 kg ile hamile kaldım. 3 kg almışım ,düzenli beslendiğim halde benim gibi olanlar var mıı??
Busakturk Ecmel_58 kimseyle kıyaslamayın bence tamamen bünye ve beslenmeylede alakalı olabilir . Bazıları 26. Haftasında yeni kilo almaya baslıyor bazıları 5 haftada tamamen farklj
Agg0207 Ecmel_58 20+3 teyim daha 3 kg almadm canım ben kusmadim hiç ama bence beslenmednde bı yanlislik olabilir bazen bir Besin faydalı diye fazlasni yiyor hamileler
Ask-bebegim Ecmel_58 her ay için 1 kilo normalmiş canım ama ben 1 kilo fazla almışım dikkat etmek lazım seninde 1 kilo fazla sanki ama olur artık hamilelikte yapacak bişey yok
AmineSH Ecmel_58 ben 25 haftalık hamileyim ve ne aldım ne verdim aynı duruyorum çok memnunum 😂😂ama iştahım çok açıldı kesin almaya başlarım artık
Ecmel_58 Ask-bebegim aynen 1 kg fazlam var şuan bende her ay 1 kg yeterli diye biliyorum o yüzden sormak istedim sizlere
Zlyh3057 Ben de 9+1 deyim canım tansiyon problemim olduğu için 67 kg ile hamile kaldım, şu an 63 teyim, herhangi bir kilo artışım olmadı, ama tabiki bu kişiden kişiye değişir. O yüzden kıyaslama yapmak çok doğru olmaz 🌸
defnezumram Ecmel_58 bende ilk 5. Aya kadar 6 kilo aldım 6. Aydayım 2 kilo daha aldım 10 12 kiloya kadar normal doğuma kadar herkesin bünyesi farklı
peri5860 Herkesin bünye farklı canım ben 9 kg aldım mesela yeni yedinci ayin içindeyiz ve daha üç ayımız var 🥺🙄
Masalnesli Ecmel_58 kilo açısından biraz hızlı gidiyorsun canim 6 sene önce ilk gebelgmde kızımda 37 kilo aldım sen düşün ama geri kilomu verdim şimdi ikinciye hamileym 30+3 haftalgiz 3 kilo almışım ve ben hiç birşeye dikkat etmyrm herşeyi yiyorm önüme ne gelirse o bunyeyle alakalı bence fazla takma cnku geri verebilirsn önemli olan sizin sağlıklı olmanız 🌼