dilanklnc1717 elifdemirr4 yağız duhan Ensar ahlas eymen Asaf ben yağız Duhan koymayi düşünüyorum Allah nasip ederse inşallah
higirl elifdemirr4 ben hamile kalmadan Mete istiyordum bidaha başka bir isime ısınamadım eşimde illa kendi koymuş olmak için ismi Metehan koydu 😂
Burcumommm Benim oğlumun ismi Bilgehan. İsim öyle bir şey ki ben hiç aramadım icine sindigi an başka hiçbir isime ısınamıyor insan siz de o ismi bulduğunuz an vazgecemeyeceksiniz bence 🤍
elifdemirr4 Burcumommm evet ama sanırım daha oyle bulamadım cok kararsız insanım artık netlik olsun istiyorum 😪
elifdemirr4 Nur_50 aslında Enes Talha dusunuyodum ama herkes Enes ismine eskidi gıbı sanki dedi biraz uzaklaştım o yüzden, ama hala aklımın ucunda bı yerde 🙂
elifdemirr4 higirl o ismi de cok seviyorum ama eşim hıcbır isme sıcak bakmadığı İcin ısım bulamadık halaa 😪
elifdemirr4 Heyzilwq Aybars benimde cok hosuma gıdıyor ama yırtıcı anlamını okuduktan sonra tırstım biraz erkek cocugu ve yırtıcı olunca 🙈
Heyzilwq elifdemirr4 bence ismi o olmasa da yırtıcı gibi erkek çocukları aralarında çok nadir uslu falan 😅
Tufan_aras elifdemirr4 İnan kafayı yemek üzereyim uykularımız kaçıyor ilk çocuğumun adı Emir Aras ama 2. Çocuğa bişey bulamadım 😅
Tufan_aras elifdemirr4 karan ,Aslan,Behram, Burak ,Arda ,Akın , Keremşah,Utku, Batın işini görebilir:)