Mervebbcggf Bisey sorucam kizlar ya ben 66 ile hamilenkaldım ve 3 aylik hamileyim ve 72 kilo oldum ne yapsam verebilirim yada daha almamaliyim bi onerisi yada benim gibi olannn varmı acaba
senoski Mervebbcggf Kilo vermeyi sadece ilk 3 ay öneriyorlar sonrası doğru değilmiş. Sizin ilk 3 ayınız bitmiş, ancak bir diyetisyen desteğiyle almamaya çalışabilirsiniz.
Tugraseda Mervebbcggf diyetisyen yardımıyla en azından bu kilonuzu koruyabilirsiniz, kilo vermek sağlıklı olmaz
Ilba_34 Karbonhidratı azaltmalısınız sebze ağırlıklı beslenin gün içinde aklınızı meşgul edecek aktiviteler bulmaya çalışın mide bulantınız olmadı mı hiç bende 3. Ayımdayım kilo vermişim çok bulantım koku hassasiyetim oldu 😑
Mervebbcggf Ilba_34 meyve cok yedim bu surecte sanirim ondan bide abucubura dur diyemem hic ondanda olabilir 🤣 bence kilo almayi haketmisim
Ilba_34 Mervebbcggf bende yüksek kiloyla hamile kaldım mide bulantılarım hala devam ediyor ama bende diyetisyene başvurucam yemeği seven biriyim 😂
Mervebbcggf Ilba_34 valla mide bulantim oldu kistumda ama yedimde yani bana ters etki yapti sanirim 🤣
Flycy Amannnnn seninki de kilo mu canım benim. Sıkma canını . Bak ben 5 haftalık gebeyim 82 kiloyla hamile kaldım. Sen düşün halimi 🙈😂🥺
Flycy Mervebbcggf ben hayırlısı be gülüm kafasındayım şuan. Kilo almaya başlarsam baktım sonunu alamıyorum o zaman bir çaresine bakıcam 🥰