Pinklove Bebek tam midemin altına toplanmış. Kendini karnımın duvarına sıkmış. Çatlıcak gibi hissetiyorum toplandığı yer. 28 haftada normal mi bu?😣
guzelanne01_ Pinklove 37 haftalığım canım ben napim🫣🫣Nefessiz geziyorum resmen önceden babasından neffessiz gezerdim şimdi oğlundan😂
Busra__06 Pinklove 29 haftalık olduk 23 ten beri toplanıp duruyorlar ikizlerim biraz elimle ovunca düzeltiyorlar kendilerini doktorum normal demişti
Kepekekmegi Pinklove 30 dan sonra başlaması gerekiyormuş ben de aynı şeyi yaşadım o haftalarda doktorum şu an istediğimiz bir durum değil dedi progestan yazmıştı
Pinklove Kepekekmegi 3,4 gün önce dr müayenesinde oldum herşey normal çıktı ama bunu söylemedim. 1 haftadır oluyor böyle toplanma((
Kepekekmegi Pinklove kasılmaymış o doktorum öyle söyledi bir nevi sancı olarak da düşünebilirsin demişti erken olması iyi bir şey değil yani bir mesaj at istersen
Pinklove Kepekekmegi Tamam canım teşekkürler, yarın sabah hastaneye gidecektim tahliller için, doktorun yanına çıkıp sorarım.