Deebg Adenbebek evet onlar bitse ikili test üçlü test annelik stresli galiba böyle sürekli acabalarla geçiyor
Deebg Reyhan23 bekledim canım yarın kontrole gideceğim yarında 8+6 olmuş olacağım bu seferde olmazsa olmaz galiba 🙁
Reyhan23 Deebg allah yardımcın olsun canım hayırlı haberleri bizimle paylaş nolur dualarımda olacaksın
Kubrasengul Ben gebeliğimi 3 haftalıkken öğrendim.4 haftalık doktora gittim şuan çok erken bakmak için bekleyelim dedi. şuan 5+4 haftalık yarın kontrolümüz var.
Emele Merhaba kızlar bende 5+6 hamileyim ama dr keseyi tam göremedi değer 800 den 2400 olmuş ama çok üzülüyorum haftaya tekrar bakıcak
Kubrasengul Emele 5+1 günlüktüm devlet hastanesine gittim ogün beta 1571di doktor ultrasonda gebelik yok dedi kendi doktorumu aradım ultrasonla görmek için küçük görmemesi normal dedi
Emele Kubrasengul dr görmedik deyince çok üzüldüm bende ayrıca diyabet var bebeğinde sorun olur ilerde kalp atışlarını duyup almamız lazım dedi bütün gün ağladım şekerim tavan yaptı bu doktorlar neden bu kadar acımasız 😤
Kubrasengul Emele maalesef bazıları öyleler düşünmeden kestirip atıyorlar ama stres yapmadan bekleyin en güzeli 😊