Deryaerez1616 Selam arkadaşlar 7 haftalıgım ve kesemın ıcınde bebek gorunmedı sızde yaşadığın problemı yazın kı bırbırımıze destek olalım ben kafayı yemek uzereyım acaba başka bırı benım gıbı yaşayıp mutlu sonu gören varmı dıye 😔🙄neyse Hadı Halis’ler mesajı görüp gecmeyın 😍😍🙏🙏😘😘😘😘😘😘😀
ikinciannelikicin Deryaerez1616 8. Haftaya kadar goremeyen varmis canim korkma. Bende 4+5im gec gidicem doktora kese netlesir belki o zamana diye. O zaman da hayirlisiyla 5 haftaligi gecmis olucaz.
Deebg Deryaerez1616 bende aynı durumdayım 7. Haftada gittim görünmedi çok kötü oldum haftaya tekrar bakalım dedi yarın gideceğim tekrar doktora sonuç ne olacak bilmiyorum 😐
Sngrr00 Deebg Merhaba canım , benim doktorum çok sıkışık bir şekilde gel kontrole yoksa küçük olduğu için gözükmez dedi , sabah tuvaletini yapmadan git iyice şişsin karnın , idrar kesen şişince bebeği ileri itiyor çünkü ;)
Htcgnl Bende 7+1 im dün doktora gittim göründü ama geç döllenme olmuş olabilir o yüzden belki haftaya görünür Allahın izni ile stres yapmayın
Deebg Adenbebek amiinn inşallah doktor 1 hafta geç döllenme olmuş dedi ama ben kendimi kötüye hazırlamaya çalışıyorum dün gece oturdum ağladım kaç saat 😢
Reyhan23 7+1 bizde Canlar benimkinde dün gittim görünmedi sonra kafaya çok taktım başka bir doktora sabah gittim o gördü acaba ultrason cihazının kalitesiylemi alakalı bir durum mu bilemedim üzülmeyin nolur 8 haftaya kadar görünmeyen varmış dedidoktor
Deebg Reyhan23 ben özelede gittim devletede gittim özelde direk kürtaja alalım beklemeye gerek Yok dedi 6+6 gibi bşeydim
Deebg Deryaerez1616 inşallah yarın gidince yazarım geçen hafta kürtaj yapalım diyence doktor bu uygulamayı falan silmiştim direk çok üzülmüştüm daha sonra başka doktor bekleyelim deyince burdan birileriyle fikir alışverişi yapmak için yükledim geri
Deebg Deryaerez1616 inşallah yarın gidince yazarım geçen hafta kürtaj yapalım diyence doktor bu uygulamayı falan silmiştim direk çok üzülmüştüm daha sonra başka doktor bekleyelim deyince burdan birileriyle fikir alışverişi yapmak için yükledim geri
Deryaerez1616 Deebg uzlme canım cogu kışı senın durumunda ben Allah’a yalvarıp yakarıyorum yıyecek ekmegı var gelır yoksa napalım ben kendımı böyle avutuyorum
Htcgnl Deebg kendini sakın kötüye hazırlama iyi düşün lütfen bak bende öyleydim ve 6+6 olduğumda kanamam geldi kesin dedim düşük ama yerleşme kanamasıymış ertesi gün gördük be kalp atışını dinledik kesen düzgün bir şekilde büyüyorsa allahın izniyle haftaya görürsün bebişini dediğim gibi geç döllenme olmuş olabilir
Adenbebek Deebg o kadar iyi anlıyorumkı kızıma 8 sene sonra kavustuk dıs gebelik boş gebelik kurtaj kalp durması ne varsa yasadım bunlardan dolayı sureklı strea halındeyım bişey oldumu kese gozukur sonra bebek gozuksun sonra kalp atımı sonra testler hiç bitmiyor hiçççç
Hulya57 BusraKula benimde öyle canim 5+4 günlük ilk kontrolumuz Cuma günü haftya siz gittinizmi daha önce
Deebg Deryaerez1616 evet bende öyle düşünüp kendimi avutmaya çalışıyorum kısmeti varsa biz engel olamayız kısmeti yoksada yine elimizden bşey gelmez
Reyhan23 Deebg canım sakın 8 haftayı doldurmadan kürtaja yaklaşma canım özeller biraz kolaya Kaçıyorlar bekle bence
Deebg Htcgnl kesem büyümeye devam ediyor evet 23 mm olmuştu geçen hafta bide yarın gideceğim işte ne olacak bilmiyorum Çarşamba günü bhcg yaptırdım 70.986 çıktı sonuç