Bizde böyle oldu Ben 1 haziranda doktora gidecekdim eşim erken gidelimde bebeğimizin cinsiyyeti ne öyrenelim çox sabırsızlanıyorum. Çok ısrar edince tamam doktora söylerim gideriz dedim söyledim doktorda gel dedi.Eşim hiç sevmez cinsiyyet partisi fln ama supriz yapmasam olmazdı. Doktora Kaynanamda bizimle gidecekdi kaynanama söyledimki süpriz yapacam ama yardıma ihtiyacım var ederim dedi cinsiyyeti söylemiyecem dedim gelincə dersiniz çoçuk mağazasında ineriz. Ben söylersem şüpelenir siz dersiniz okuldan lazım o zaman inanır(kaynanam öğretmen) . Gitdik doktora kocam yanımıza giremedi işten telfon gelmişdi bende sevindim iyki girmedi. Girse bile doktora ona çaktırma diyecekdim, doktordan çıkınca eşim nasıl oldu dedi bende üzgün üzgün gözükmedi söyledim nasıl yaaa dedi utankac bebeyim dedi🥺yarn başqa doktora gideriz dedi hayr dedim sonra kaynanam idare etdi durumu😄bende kendimi zor tutuyorum gülmememk için😁doktordan çıktık çoçuk mağazasında kaynanam indi, eşim bana izin vermedi Allahdan kendide inmedi yoksa suya düşerdi her şey. Kaynanam kız emziyi, ayakkabısı fln aldı😊 Eve geldik hemen hazırladm kaynanamda video çekiyo eşime verdim kutunu al sana hediyye aldım dedim aaa biliyodunuz dedi😁😁açdıı kız ayakkabısı fln çox sevindi🥰eşim kız çoçuğun çok sevər, çok bağlı😊Şimdi her gün kızımda kızım kızımda kızım😄🤗papucumuz dama atıldı resmen😄😄Allah olmayan her kese nasib etsin inşəAllah🥰🤲🤲