Sevilayms Kızlar bebegın suyu azalmış yarın sezaryen olucam Küvöze girer mi sizce , basına gelen var mı Kaç kg dogdular bu haftada 🥺 Deneyimlerinize ihtiyacım var 🫣
Merieva Sevilayms Benim eltim 36+5 te doğum yaptı bebiş gayet sağlıklı 2600 civarıydı kilosu, 47cm doğdu.
Mommdii Sevilayms 36+5 9 gün küvezde kaldı oğlum zorunlu sezeryandı benimde inşallah ayrılmazsınız yavrunuzdan Rabbim yardım etsin
masalkaan Sevilayms 36+5 de suyu az olduğu için sezeryen oldum ama ciğer geliştirici yapılmıştı o yüzden bi sorun yaşamadık 3620 gr 50 cm doğdu oğlum normal 1 gün kaldık hastanede inşallah sizde sorunsuz hemen bebişiniz ile çıkarsınız
Masalada Sevilayms benimde azalmış yarın kontrolüm var bende 36 haftalıgım 😒bakalım ne dicekler bebeğin sınırı aşmış ama korkma bide kilosu kaç
Siyahdnz Sevilayms cuma günü su az aldıgı ıcın 34 haftada 32 yle uyumlu mınık bebegım dogdu kuvezde 😓2100 kılosu
Ehfjfjcjf Sevilayms canım öncelikle çok geçmiş olsun ben oğlumu 35+4 iken 2.180 Gr ile doğum yaptım solunum sıkıntısı ve herhangi bi sorun olmadığı sürece kuvoze almıyorlar