1Sultanaktas Kızlar 20 haftalık gebeyim. Dip boyam geldi ve beni aşırııı rahatsız ediyor 😵💫 boyatan oldu mu? 🫣
bitterciko 1Sultanaktas 36 haftalık hamileyim saçımdaki boyanın saati dolsun diye bekliyorum 😂ben 2 hamileliğimde de boyadım sadece açık havada olmanız daha iyi olur
nefessmommm 1Sultanaktas BioMagic diye organik olduğu yazan bir boya buldum bende ondan boyayacağım canım ama renklerini falan bi araştır iyice 5.0 YouTube’dan izledim iyi gibi duruyor fikir olsun
Aleeynna 1Sultanaktas hiçbir şey o bebisinden önemli değil takma o kadar kafana canım benimm🥰onu en iyi sen dusunursun tatlis anne
1Sultanaktas Yoncaburak ya korkuyorum biraz açıkçası 🤢 ama saçıma bakmak bile istemiyorum modumu çok düşürüyor
Yoncaburak 1Sultanaktas doğal boyalar güzel bence hem koku falan da olmuyor ben boyamıştım 36. Haftamı beklıyorum tekrar boyucam 😂
ElmasAkca 1Sultanaktas benim doktorum boyatma bitkisel bile istemedi. Riskli işlerlere neden gireceksin dedi bende boyatmadım. Hatta hamilelikte hacamat çok iyi olur dediler ona da hayır dedi 😅
sla_cbn35 1Sultanaktas ay ben çok korkuyorum boyatmaktan bi yakınımız bişey olmaz dedi yaptı çocuğunda biraz zeka geriliği varmış o yüzden çok korkuyorum ben
ElmasAkca 1Sultanaktas Bende öyle düşündüm sonra bıraktım amaaaann tadını çıkart boşver 😂 sonra bol bol boyatırsın 😻
sla_cbn35 1Sultanaktas sende yapma bence kıyamam zarar vermeyelim bebişlere doğumdan sonra yaparız ne istiyosak 😄🤲🏻