Denizel777 Kız için olan seçenekler malesef Erkek bebekler için yok varmı güzel değişik anlamlı önerisi olan tatlışlar🩵🩵
Pembesarelle2 Denizel777 Değişik mi bilmem ama Atlas , Mete , Doruk , Alptuğ , Karan , Batu isimlerini beğeniyorum
Koalammm Denizel777 biz Atlas ege koyucaz diğer beğendiklerim ise yağız, Eymen, Buğra, Barlas, doruk, karan
NaimeYilmaz Denizel777 Güzel diye bulmak zor, gönlünüzden geçen içinizin ısındığı isim olunca başka düşünmüyorsunuz. Kuzey mi olsa diye düşünürken babası Tuna olsun demişti. Sonra başka bir isim düşünmedim bile. İsim güzel mi diye de pek düşünmedim. :) Ona çok yakışan bir ismi taşıyor şu an.
Elenora Denizel777 ya sıra bize gelince isim yok gibi eminim kız olsaydı onda yok derdik 🤣 bana da öyle geliyor mesela erkek elbiseleri de yok gibi kız reyonları cıvıl cıvıl
baybarsmom Denizel777 bana da erkek için seçenek cok kız için cok az gelmişti. Erkek için cok güzel isimler var gerçekten
canparelerim_ Denizel777 oğlumun adı Civan, bir oğlum daha olursa Cihan koymak isterim💙 C’li isimlere bayılıyorum zaten😅 Cahit, Cihat, Celil, Cemil bu isimlerde çok hoşuma gidiyor🤍