Mutlulukkk Yarin aksam esimin arkadasi gelecek eşiyle. Yemek yiyip gelecekler, kiz da sagolsun bseyler hazrlama cok falan dedi ama yapmadan da olmaz tabiki😂 sizce ne yapsam. Aklima bir sey gelmiyor 😤 yardmci olabilir misiniz
adenimm_ Mutlulukkk valla git pastaneden ev tipi minik poğaçalardan al birde ekler ekle yanına sonra çerez falan koyarsın uğraşma🙈😁😂
Amineazra Mutlulukkk tatlı alırlar :) ama eğer yapayım bulunsun derseniz Kıbrıs tatlısı güzel oluyor 🙂 makarna salatası çok severimm tuzlu kurabiye de olabilir
Pinklove Mutlulukkk Ben anlamıyorum misafir gelince neden illa bir şey yapmak zorundasınız ki?😃😃 gidin pastaneden Hazır bir şeyler alın koyun önüne
Mutlulukkk ASE6154 dogruuuuuuuu. cerez falan aldirayim esime. kurabiyem hazr vardi zaten buzlukta, untmustum kzzzz iyi ki yazmssin 😂😂 ay cok tişikkirleeer
Pembesarelle2 adenimm_ Kesinlikle öyle ya fırın aç , malzeme al derken aynı paraya denk düşecek zaten en azından yorulmaz 😁
Mutlulukkk adenimm_ hmm eklerde olabilir ama onlarda tatli alip gelirler muhtemelen ne alacaklarini bilemiyorumm. On kilo ekler olmasin yani 😁
Mutlulukkk Amineazra hic denemedim onu 🤔 kardelen tatlisini deneyeyim. Onu yapmstm en azndan. Ayy fkir icin tesekkurleeer
Mutlulukkk Pinklove ben kendm disardan hazr seyler alip yemiyorum. Yemedigim bseyide vermek istemiyorum 🙈 yoksa hazrda alirdim illaki 😁
sla_cbn35 Mutlulukkk 😂😂 mis gibi kıyamam hamilesin kendini çok yorcak şeyler yapma dedikleri gibi pastaneden de bişeyler alabilirsin yorma çok kendini 🫶🏻🩷
Gizemlibirisi Şuan hem çocuklu hem calisan hemde hamile biri olduğum için ben olsam çayın yanına çerez koyardım, dışardan da künefe falan söylerdim kolayla ikram ederdim.ama önceden evdeyken tart kalıbında pasta yapıyodum.yanina da biseyler hazirliyodum