Minis122 Eslemim34 e nabiza bu ara gec dusuyor ben. Saglikmocagina vermistim netten giril.tahlil.sonucuna bakmistim
Ekyg Eslemim34 benimde çıkmamıştı ama sonra ilinin adını saglik müdürlüğü olarak arat altta tahlil sonuçları diyor oraya tıkla tc ile öğrenebilirsin
Eslemim34 civcivsuyum Gebelik için kan vermişdim ama bugün verdim sonuçlar için yarın gel dedi e nabıza önceden düşüyor diye biliyorum
Eslemim34 Nur_50 Bana yarın sonuç için gel dedi ama ben önceden e nabıza düşer sandım sabahtan bakıyorum yokkk😬
Minis122 Eslemim34 hayir ben direk tc ve dogum tarihimle giril bakiyorum. Cogu tahlilimede ordan baktim
FKRKS29 Sağlık ocağına verdiyseniz genelde ertesi gün dusuyo ben sabah 9.30 da vermiştim sağlık ocağına doktorun yanına öğlen 3.30 4 gibi gitmiştim onda gözüküyordu ama e nabizda gozukmuyordu
runkli0606 Eslemim34 sağlık ocakları halk sağlığı merkezlerine gönderiyır kanı tahlil için o yüzden e nabıza düşmesi geç oluyor bazen ben doktordan sonucu öğrendikten sonra bile düştüğü oluyor. Hastaneler gibi olmuyor işleyiş