peri5860 Ya bazi hastaneler ya cidden dkkat ediyor ya da kimisi pek umursamiyor. Devlette olsa yani. Bana da şoyle bsey oldu mesela, Gecenlerde devlette muayene olmaya giderken ayagimi burktum. Muayenede hcbir sey demedi doktor bebege bakarken ama nstye bi gir dedi(ayagimi burktgumu soylemedim doktora). Haftadan dolayi aldi herhalde dedim. Neyse, snra ayak burkulmasi icin ortopediye gttm acilden. Rontgen cekilmesi lazm ama kadn dogum acile bi gidin dediler. Gittik, alttan muayene edicez dediler onu da ilk defa orda yasadim 😂 neden bakilcak ki alttan, ben rontgen icin geldim dedm, hamile degil misiniz dedi, evet hamileyim ama ben burkulmadan snra muayene oldum ve nstye de girdim,bi sorun yoktu dedim. Yok biz yinede almak durumundayiz,1dk oncesi ve 1 dk sonrasi belli olmayabilir gibi bsyler dedi hemsire. Bende tamam dedim. bi aletle bakti etti falan ama halâ neden bakildigini anlamis degilim 😂 gobegimin ustune de dusmedim yani ayagim burkulunca. sonra ultrasonlada bakti falan filaaan. Yani demem o ki, ya cidden prosedur boyle ve bazi hastaneler her seye dikkat edip yapmak durumunda ya da bazi hastaneler kurallari vs dkkte almiyor bilemiyorumm.